Στιγμές χαλάρωσης για τον Μπράντον Τόμας στο Παρίσι με την αγαπημένη του (pics)

Ο Τόμας με τη σύντροφό του

i

© Instagram

Στιγμές χαλάρωσης για τον Μπράντον Τόμας στο Παρίσι με την αγαπημένη του (pics)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:33 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:34 - 17.03.2024

Ο Μπράντον Τόμας εκμεταλλεύτηκε τα ρεπό που έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη μεγάλη πρόκριση στους «8» του Conference League κι επισκέφτηκε το Παρίσι μαζί με την αγαπημένη του.

Ο Μπράντον Τόμας επέστρεψε στα γκολ και πλέον απολαμβάνει τις διακοπές του!

Στην ρεβάνς της Τούμπας κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ (5-1), ο Ισπανός φορ έβαλε το... λιθαράκι του στη μεγάλη πρόκριση των ασπρόμαυρων, διαμορφώνοντας το 3-0 με μία κεφαλιά ψαράκι. Έτσι, ο Δικέφαλος πήρε σκορ πρόκρισης και... πέταξε για τους «8» του Conference League.

Αυτό ήταν το 10ο γκολ του 29χρονου επιθετικού τη φετινή σεζόν, ενώ ταυτόχρονα έχει μοιράσει κι έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Μετά τον θρίαμβο απέναντι στου Κροάτες, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε πως οι παίκτες του θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη (19/3). Ο Μπράντον Τόμας εκμεταλλεύτηκε το... δώρο του Ρουμάνου τεχνικού και ταξίδεψε στο Παρίσι μαζί με την αγαπημένη του για κάποιες στιγμές χαλάρωσης.

Λουτσέσκου: «Ναι, ονειρευόμαστε τον τελικό»

Με αφορμή την πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα «digisport.ro» για τις επερχόμενες αναμετρήσεις με τους Βέλγους, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στο ευρωπαϊκό ταβάνι της ομάδας.

Ποια είναι η «εκρηκτική» Ελληνίδα σύντροφος του Μπράντον Τόμας, με την οποία ο παίκτης του ΠΑΟΚ γιόρτασε τα γενέθλια του (pics)
SPORT+

14:31 - 06.02.2024

Ποια είναι η «εκρηκτική» Ελληνίδα σύντροφος του Μπράντον Τόμας, με την οποία ο παίκτης του ΠΑΟΚ γιόρτασε τα γενέθλια του (pics)

Τα 29 του χρόνια συμπλήρωσε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μπράντον Τόμας την Κυριακή που μας πέρασε (04/02). Ο Ισπανός έσβησε παρέα με την αγαπημένη του τα κεράκια, γιορτάζοντας έτσι την ημέρα.

«Το πιο σημαντικό από όλα τα άλλα είναι ότι προκριθήκαμε. Η εμπειρία του δεύτερου αγώνα για μένα ξεκίνησε αμέσως μετά τον αγώνα του Ζάγκρεμπ όταν απογοητεύτηκα όχι με το αποτέλεσμα αλλά από το παιχνίδι που κάναμε εκεί. Ουσιαστικά εκεί χάσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα πράγματα. Ήμουν σίγουρος όμως μετά τον αγώνα στο Ζάγκρεμπ ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε την κατάσταση στο γήπεδο μας.

Ήταν ένα καλό και όμορφο ματς για εμάς, μια ιδιαίτερη πρόκριση. Μια μαγική σεζόν για εμάς μέχρι τώρα και με ιδιαίτερες δυνατότητες, με μια εξαιρετική προοπτική μπροστά και στα ευρωπαϊκά κύπελλα, γιατί όχι; Είναι φυσιολογικό να ελπίζεις, να ονειρεύεσαι. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στους επόμενους αγώνες

Όταν δεχτήκαμε το γκολ στο 3-0 και το σκορ έγινε 3-1, ισοφαρίζοντας η Ντινάμο το σκορ του πρώτου αγώνα, ελπίζαμε να σκοράρουμε στο δεύτερο ημίχρονο και να μην πάμε στην παράταση. Τελικά το πετύχαμε αυτό το γκολ και στην συνέχεια και ένα πέμπτο γκολ και το κάναμε με κυρίαρχο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο».