Απίθανες καταγγελίες από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που έμενε κορυφαίος άσος της Μπαρτσελόνα: «Χρησιμοποιούσαν τις κουρτίνες για σεξουαλική κούνια»

Ο Τουράν

i

© Intime

Απίθανες καταγγελίες από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που έμενε κορυφαίος άσος της Μπαρτσελόνα: «Χρησιμοποιούσαν τις κουρτίνες για σεξουαλική κούνια»

Sportal newsroom 20:57 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 15.04.2024

Μήνυση κατέθεσε ιδιοκτήτης υπερπολυτελούς βίλας στη Βαρκελώνη, ζητώντας αποζημίωση για ζημιές πάνω από 200 χιλ. ευρώ από τον Αρντά Τουράν.

Στις 6 Ιουλίου του 2015 ο Αρντά Τουράν μετακόμισε από τη Μαδρίτη στη Βαρκελώνη, προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Δυστυχώς για εκείνον, εντός των τεσσάρων γραμμών δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Ο ίδιος έπαιξε σε 55 αγώνες με τους «μπλαουγκράνα», ενώ στην ομάδα παρέμεινε τυπικά για πέντε χρόνια. Εντούτοις, ενδιάμεσα υπήρξε και ένας δανεισμός, με τον Τούρκο να αγωνίζεται για δύο σεζόν στην Μπασάκσεχιρ.

Πάντως έξω από το γήπεδο ο ίδιος φαίνεται να περνούσε κάτι παραπάνω από καλά, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα ισχυρίζεται ο πρώην σπιτονοικοκύρης του. Όπως ανέφερε ο τελευταίος, ο πρώην εξτρέμ φαίνεται πως... ξεσάλωνε στο σπίτι του, προκαλώντας ωστόσο ζημιές πολλών χιλιάδων ευρώ. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο ιδιοκτήτης της οικίας αποφάσισε να καταθέσει αγωγή προς τον πρώην ποδοσφαιριστή, ζητώντας αποζημίωση για τις βλάβες.

Οδηγός της Formula 1 είδε τον Τσιτσιπά παρέα με πρώην σύντροφο άσου της Μπαρτσελόνα
SPORT+

19:37 - 15.04.2024

Οδηγός της Formula 1 είδε τον Τσιτσιπά παρέα με πρώην σύντροφο άσου της Μπαρτσελόνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Κάσπερ Ρουντ υπό το βλέμμα του οδηγού της Formula 1 Λάντο Νόρις, ο οποίος είχε δίπλα του το μοντέλο Μάγκι Κορσέιρο, την πρώην σύντροφο του άσου της Μπαρτσελόνα Ζοάο Φέλιξ.

Η υπόθεση είχε φτάσει στο δικαστήριο της Βαρκελώνης και οι δύο πλευρές φάνηκε να είχαν φτάσει σε συμφωνία. Όμως, πρόσφατα ο Τουράν δεν την τήρησε και οι παρατυπίες του φαίνεται να προκάλεσαν ξανά την παρέμβαση της δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης της βίλας αξίας 18 εκατ. ευρώ, ο Τουράν δεν ενδιαφερόταν καθόλου για την καθαριότητα και τη συντήρηση του κτιρίου. Μάλιστα, ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι όταν ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν εκεί, οι φίλοι του έκαναν ξέφρενα πάρτι στα οποία χρησιμοποιούσαν τις κουρτίνες ως σεξουαλική κούνια.

Όσο για τον ίδιο τον πρώην ποδοσφαιριστή, ο σπιτονοικοκύρης είχε τονίσει πως: «Άφηνε παντού καύτρες από τσιγάρα, ακόμα και σε έπιπλα. Όταν έβλεπε με την παρέα του ποδόσφαιρο και έμπαινε γκολ, τότε πέταγαν το τηλεκοντρόλ στην πισίνα.»

Η αρχική συμπεριφορά του Τουράν ήταν αυτή που ξεγέλασε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος θεωρούσε πως ο πάλαι ποτέ παίκτης θα φρόντισε το μέρος στο οποίο κατοικεί. Όπως τόνισε ο σπιτονοικοκύρης, μετά τη φυγή του Τούρκου αποφάσισε να καθαρίσει εκ θεμελίων την οικία.