Οδηγός της Formula 1 είδε τον Τσιτσιπά παρέα με πρώην σύντροφο άσου της Μπαρτσελόνα

Οδηγός της Formula 1 είδε τον Τσιτσιπά παρέα με πρώην σύντροφο άσου της Μπαρτσελόνα

Sportal newsroom 19:37 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:38 - 15.04.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Κάσπερ Ρουντ υπό το βλέμμα του οδηγού της Formula 1 Λάντο Νόρις, ο οποίος είχε δίπλα του το μοντέλο Μάγκι Κορσέιρο, την πρώην σύντροφο του άσου της Μπαρτσελόνα Ζοάο Φέλιξ.

Μαζί της μπορεί πλέον να πάει τέρμα γκάζι...

Ο Άγγλος οδηγός της Formula 1, ο 24χρονος Λάντο Νόρις φαίνεται ότι βγαίνει με την Πορτογαλίδα supermodel Μάγκι Κορσέιρο (21 ετών). Οι δυο τους παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος νίκησε τον Κάσπερ Ρουντ στο τουρνουά τένις Masters του Μόντε Κάρλο.

Οι δυο τους εθεάθησαν μαζί και πριν λίγο καιρό στο Μονακό. Τότε, όμως, η Πορτογαλίδα ήταν ακόμα σε σχέση με το αστέρι της Μπαρτσελόνα, τον διεθνή Πορτογάλο επιθετικό Ζοάο Φέλιξ.

Ο Πορτογάλος άσος να θυμίσουμε ότι μετακόμισε από τη Μπενφίκα στην Ατλέτικο Μαδρίτης το 2019, δόθηκε δανεικός στην Τσέλσι το 2023 και πλέον αγωνίζεται δανεικός στη Μπαρτσελόνα.

Η Κορσέιρο ήταν στο πλευρό του τις περισσότερες φορές. Το ζευγάρι συναντήθηκε το 2019 όταν εκείνος ήταν 20 ετών κι εκείνη 17. Χώρισαν το 2023 έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Ο οδηγός της McLaren Λάντο Νόρις δικαιολόγησε τη συνάντησή του πριν λίγο καιρό με την Κορσέιρο, λέγοντας στη βρετανική εφημερίδα «The Sun»: «Δεν προσπαθούσα να κρύψω τίποτα, ήμουν απλώς σε ένα εστιατόριο. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Ξέρω ότι πάντα βγαίνουν πολλά συμπεράσματα μόνο και μόνο επειδή σε βλέπουν με κάποιον. Το βρίσκω γελοίο. Φαίνεται ότι αυτές τις μέρες δεν μπορείς απλά να γνωρίσεις έναν άνθρωπο ή να σε δουν με κάποιον χωρίς να έχεις σχέση αμέσως».

Σε αυτή την περίπτωση, πάντως, σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, προφανώς υπήρχε κάτι περισσότερο από μια απλή συνάντηση… Ο Λάντο, μάλιστα, είχε χωρίσει εκείνο το διάστημα με την τότε σύντροφό του Λουισίνια Ολιβέιρα, η οποία ήταν μοντέλο στην Πορτογαλά, όπως και η Κορσέιρο.

Ο επόμενος αγώνας για τον 24χρονο οδηγό της McLaren είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο. Στη συνέχεια πραγματοποιείται το κινεζικό Γκραν Πρι και το ερώτημα στην Πορτογαλία είναι αν θα βρίσκεται στο πλευρό του η Κορσέιρο.