Έριξε βόμβα ο Ζοάο Φέλιξ: «Πιστεύω ότι έπεισα τον Μπερνάρντο Σίλβα να έρθει στη Μπαρτσελόνα»

Έριξε βόμβα ο Ζοάο Φέλιξ: «Πιστεύω ότι έπεισα τον Μπερνάρντο Σίλβα να έρθει στη Μπαρτσελόνα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:22 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 14.05.2024

Ο Ζοάο Φέλιξ δήλωσε στο Radio Catalunya ότι έχει παίξει ρόλο μεσολαβητή για τη μεταγραφή του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι στη Μπαρτσελόνα.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα είναι διακαής πόθος της Μπαρτσελόνα, αλλά η απόκτησή του από τη Μάντσεστερ Σίτι, μόνο εύκολη δεν είναι.

Ο Πορτογάλος διεθνής άσος, πάντως, φαίνεται ότι έχει πειστεί να μετακομίσει στη Βαρκελώνη από τον συμπαίκτη του στην εθνική, τον Ζοάο Φέλιξ.

Ο νεαρός επιθετικός των Καταλανών παραχώρησε συνέντευξη στο «Radio Catalunya» με αφορμή την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι, για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο Ζοάο Φέλιξ δήλωσε πως πιστεύει ότι έπεισε τον Μπερνάρντο Σίλβα να πάει στη Μπαρτσελόνα! «Νομίζω ότι έπεισα τον Μπερνάρντο Σίλβα να έρθει στη Μπάρτσα, είναι αλήθεια! Αλλά δεν εξαρτάται από τον ίδιο αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο Φέλιξ και πρόσθεσε:

Μου έκανε ερωτήσεις για το πού θα μείνει, πού θα φάει, την ασφάλεια στην πόλη... τα πάντα! Αν έρθει, η Μπαρτσελόνα θα είναι ευχαριστημένη μαζί του».

Ο Μπερνάρντο Σίλβα, ωστόσο, έχει συμβόλαιο έως το 2026 με την πρωταθλήτρια στην Premier League Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεν θ’ αφήσει έτσι απλά τον 30χρονο μεσοεπιθετικό. Είναι δεδομένο επίσης ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει τώρα μεγάλες οικονομικές δυνατότητες.

Ο έμπειρος παίκτης, πάντως, πριν λίγο καιρό αποκάλυψε σε ποια ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία από τις ομάδες που επιμένουν για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα και πρόκειται να επιστρέψει στο τέλος της σεζόν με νέα πρόταση στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Σίλβα έχει ρήτρα εξαγοράς 58 εκατ. ευρώ και η επιθυμία του να αλλάξει περιβάλλον αναμένεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον ποδοσφαιριστή.

Προειδοποιεί ο Εμπαπέ: «Εφτασε η ώρα για σπουδαίους παίκτες, δεν πρόκειται να κρυφτώ» (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

14:39 - 07.04.2024

Προειδοποιεί ο Εμπαπέ: «Εφτασε η ώρα για σπουδαίους παίκτες, δεν πρόκειται να κρυφτώ» (vid)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πως είναι έτοιμος να δώσει απαντήσεις κόντρα στη Μπαρτσελόνα, δηλώνοντας πως θα κάνει ό,τι περνάει από τα χέρια του για να πάρει η Παρί Σεν Ζερμέν την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Σύμφωνα με τον πορτογαλικό ειδησεογραφικό όμιλο «SIC» η πρωταθλήτρια Γαλλίας είναι στις τελικές επαφές με τον ατζέντη του Σίλβα για να πάρει τα δικαιώματα του το καλοκαίρι, πληρώνοντας την ρήτρα εξαγοράς, προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος ο Σίλβα δεν θέλησε να μιλήσει για το καλοκαίρι, αλλά αποκάλυψε πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Μπενφίκα, στην οποία καταξιώθηκε τη διετία 2013-15, πριν φύγει για τη Μονακό: «Δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι, αλλά εκείνο που ξέρω είναι πως θα κλείσω την καριέρα μου στην Μπενφίκα. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό, αλλά είναι κάτι που θέλω πολύ».