Προειδοποιεί ο Εμπαπέ: «Εφτασε η ώρα για σπουδαίους παίκτες, δεν πρόκειται να κρυφτώ» (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Προειδοποιεί ο Εμπαπέ: «Εφτασε η ώρα για σπουδαίους παίκτες, δεν πρόκειται να κρυφτώ» (vid)

Κώστας Τόπας 14:39 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:43 - 07.04.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πως είναι έτοιμος να δώσει απαντήσεις κόντρα στη Μπαρτσελόνα, δηλώνοντας πως θα κάνει ό,τι περνάει από τα χέρια του για να πάρει η Παρί Σεν Ζερμέν την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Λίγο πριν τον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Champions League μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα (10/04, 22:00), ο Κιλιάν Εμπαπέ θέλησε να βγει μπροστά και να εξηγήσει ότι η ομάδα του θα κάνει ό,τι μπορεί για να νικήσει τους Καταλανούς.

«Κάθε χρόνο, αυτή η περίοδος είναι ένα σημείο καμπής στη σεζόν. Στο τέλος Απριλίου, θα έχουμε μια ένδειξη για το είδος της σεζόν που είναι πιθανό να έχουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουμε όλα μετά το αποτέλεσμα... είναι στα χέρια του Θεού!», εκμυστηρεύτηκε ο Γάλλος επιθετικός στο «Τéléfoot».

Επιπλέον, ο Εμπαπέ κατέστησε σαφές ότι «έχει έρθει η ώρα για σπουδαίους παίκτες και είμαι προετοιμασμένος γι' αυτό. Ως συνήθως, δεν πρόκειται να κρυφτώ», τόνισε.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ γεννήθηκε για να παίζει τέτοιου είδους παιχνίδια. Και μετά από μια σεζόν που ξεκίνησε πολύ άσχημα για τον Γάλλο διεθνή, η κατάκτηση του Champions League είναι ακόμα εφικτή, ενώ παράλληλα η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ακόμα ζωντανή σε όλες τις διοργανώσεις. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα , ο Γάλλος διεθνής θα θέλει να επαναλάβει την απόδοσή του από το 2021, όπου σημείωσε τέσσερα γκολ σε δύο αγώνες με την ομάδα των Ρόναλντ Κούμαν και Λιονέλ Μέσι.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ απέχει μόλις τρεις μήνες από το να μείνει ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν πλησιάζει στο τέλος του και έχει ήδη εκφράσει ότι δεν έχει πρόθεση να το ανανεώσει. Οι προσδοκίες γύρω από το μέλλον του Γάλλου αστέρας είναι ολοκληρωτικές και όλα τα μονοπάτια δείχνουν ότι το επόμενο κεφάλαιο του θα είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης ή τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί ο Χαβιέρ Τέμπας σε κάποιες νέες δηλώσεις που ενθουσίασαν τους ανθρώπους των «μερένχες».