Νόρις: «Είναι συναρπαστικό να μάχεσαι για την πολ στη Σουζούκα»

Λάντο Νόρις

i

©McLaren

Νόρις: «Είναι συναρπαστικό να μάχεσαι για την πολ στη Σουζούκα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:36 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 06.04.2024

Ο Λάντο Νόρις ήταν ευχαριστημένος από την επίδοσή του στις κατατακτήριες δοκιμές της Σουζούκα.

Η McLaren κατάφερε να πάρει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα στις κατατακτήριες δοκιμές του γκραν πρι της Ιαπωνίας.

Ο Λάντο Νόρις τερμάτισε στην 3η θέση της τελικής κατάταξης και ήταν ο μοναδικός οδηγός που έβαλε δύσκολα στους πιλότους της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρες.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Βρετανός πιλότος εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος με την κατάκτηση της 3η θέσης, λέγοντας: 

«Είναι συναρπαστικό να μάχεσαι για την πολ στη Σουζούκα. Δεν είχαμε πάντα αυτή τη δυνατότητα. Είχαμε ένα γρήγορο μονοθέσιο σήμερα και καταφέραμε να παλέψουμε.

Έκανα ορισμένους καλούς γύρους, ειδικά στο Q3. Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου σήμερα. Είναι ωραίο που ως ομάδα είμαστε και πάλι στις μπροστά θέσεις», ανάφερε αρχικά ο Νόρις.

Στη συνέχεια ο Βρετανός ρωτήθηκε από τον πρώην οδηγό της F1, Ζαν Αλεζί για το πώς θα προσεγγίσει τον αυριανό αγώνα και αν μπορεί να κερδίσει τις Red Bull: «Φυσικά και θέλω να είμαι στο βάθρο. Είχαμε ένα καλό τριήμερο μέχρι τώρα, κάναμε σημαντικές βελτιώσεις.

Προσπαθούμε να φτάσουμε τις δύο Red Bull, όμως ως ομάδα κάνουν καλή δουλειά. Μπορώ να πω για εμάς πως ξεκινήσαμε καλά το τριήμερο», κατέληξε ο πιλότος της McLaren.

Το γκραν πρι της Ιαπωνίας στην πίστα της Σουζούκα είναι προγραμματισμένο για να ξεκινήσει την Κυριακή 7/4 στις 08:00 ώρα Ελλάδος.