«Έγραψε» ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Το μήνυμά του στην κάμερα μετά τη νίκη επί του Ρουντ (vid)

«Έγραψε» ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Το μήνυμά του στην κάμερα μετά τη νίκη επί του Ρουντ (vid)

18:24 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 14.04.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 του Κάσπερ Ρουντ και κατέκτησε το ATP του Μόντε Κάρλο, με τον Έλληνα τενίστα να δίνει... ψωμάκι με την ατάκα που έγραψε στην κάμερα μετά το τέλος του τελικού.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του, παίρνοντας έτσι μια επιβλητική νίκη στον τελικό του ATP του Μόντε Κάρλο με 2-0 απέναντι στον Κάσπερ Ρουντ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε σε δάκρυα, βγάζοντας έτσι την πίεση που ένιωθε, ενώ μετά τον τελευταίο πόντο του βρέθηκε ξαπλωμένος στο χώμα. Εξάλλου αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος του Στέφανου Τσιτσιπά μετά τον Αύγουστο του 2023, με τον ίδιο να επιστρέφει στους τίτλους, δείχνοντας πως η περίοδο ανομβρίας έφτασε στο τέλος της.

Λίγο μετά, όπως συνηθίζεται να κάνουν οι νικητές στους αγώνες τένις, πήγε μπροστά στην κάμερα και έγραψε κάτι στον φακό, με την ατάκα του να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Η μοίρα ευνοεί τους ατρόμητους» έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Έλληνα πρωταθλητή να βάζει και την υπογραφή του.

Το βίντεο με την ατάκα του Στέφανου Τσιτσιπά στην κάμερα:

Τσιτσιπά, το μεγαλείο σου!
ΤΕΝΙΣ

17:53 - 14.04.2024

Τσιτσιπά, το μεγαλείο σου!

Η μεγάλη επιστροφή του Στέφανου Τσιτσιπά! Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε επίδειξη ισχύος στον Κάσπερ Ρουντ (6-1, 6-4) και κατέκτησε το ATP του Μόντε Κάρλο, επιστρέφοντας στους τίτλους έπειτα από τον Αύγουστο του 2023.