«Μία ομάδα, δύο γενιές, τρεις ρίγες»: Ζιντάν και Μπέλιγχαμ δημιούργησαν το τέλειο δίδυμο για την Adidas (pics)

Τζουντ Μπέλιγχαμ & Ζινεντίν Ζιντάν

i

PrtScr

«Μία ομάδα, δύο γενιές, τρεις ρίγες»: Ζιντάν και Μπέλιγχαμ δημιούργησαν το τέλειο δίδυμο για την Adidas (pics)

Κώστας Τόπας 10:43 - 08.03.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε μια κορυφαία συνεργασία με την Adidas, με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και τον Ζινεντίν Ζιντάν να συνεργάζονται στη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ συνεργάστηκε με τον θρύλο του γαλλικού ποδοσφαίρου, Ζινεντίν Ζιντάν για να προωθήσει τη σειρά Y-3 της Adidas σε μια κομψή νέα διαφήμιση της εταιρείας. Ο «Ζιζού», ο οποίος φόρεσε τη φανέλα με το νούμερο «5» του Άγγλου μέσου κατά τη διάρκεια της λαμπρής του καριέρας στο «Μπερναμπέου», ήταν μέλος της πολυσύχναστης ομάδας Galacticos της Ρεάλ Μαδρίτης στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ​​οποία περιλάμβανε τους Ρονάλντο Ναζάριο, Λουίς Φίγκο και Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Μπέλιγχαμ δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για τον Ζιντάν, παραδεχόμενος ότι ένιωσε «σαν παιδί» όταν συνάντησε την εικόνα για πρώτη φορά στον τελικό του Champions League του 2022, αλλά είχε μια ψύχραιμη και συγκροτημένη φιγούρα δίπλα στον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τώρα, Μπέλιγχαμ και Ζιντάν πόζαραν μαζί με ολόμαυρα σακάκια. με λεζάντα στη νέα διαφήμιση του Y-3, «Μία ομάδα, δύο γενιές, τρεις ρίγες». Η Adidas αποκάλυψε τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας θετική αντίδραση από τους έκπληκτους θαυμαστές

Ο Μπέλιγχαμ «άνθισε» στο «Μπερναμπέου» από τότε που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπορούσια Ντόρτμουντ για περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι. Σε ένα εκπληκτικό ντεμπούτο για τη Ρεάλ, ο 20χρονος έχει κάνει ήδη αίσθηση στη Μαδρίτη, έχοντας 29 γκολ σε 31 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, και μοιράζοντας εννέα ασίστ.