Και Eco Pack έχουμε και Buster Tin και τα πάντα όλα στο τρίτο επεισόδιο Match Attax Euro 2024! (vid)

Και Eco Pack έχουμε και Buster Tin και τα πάντα όλα στο τρίτο επεισόδιο Match Attax Euro 2024! (vid)

Sportal newsroom 12:00 - 28.04.2024

Το πράγμα γίνεται όλο και καλύτερο με τις κάρτες της Topps για το Euro 2024, με τις Bonus Limited Edition κάρτες, Golden Goalscorer και Ultimate Eleven Cards να κάνουν σιγά – σιγά την εμφάνισή τους.

Τι σας έχουμε, τι σας έχουμε! Αν νομίζατε πως θα… γλιτώνατε τόσο εύκολα πέσατε έξω! Ξανά εδώ με το τρίτο επεισόδιο γεμάτο καρτάρες!

Σε αυτό το επεισόδιο θα εξερευνήσουμε το Eco Pack, αλλά και το Βuster Tin, από το οποίο σας μένει μια υπέροχη θήκη για την συλλογή σας Match Attax Euro 2024 από την Topps, πάντα σε ό,τι αφορά τις κάρτες γιατί για τα stickers θα χρειαστεί να κάνετε λιγάκι υπομονή ακόμα…

Στο Buster Tin θα βρείτε 31 κάρτες, κι ανάλογα για το αν πρόκειται για Raw Talent, Shining Star ή Super Striker έχει κι από αυτή την συγκεκριμένη κατηγορία τις τρεις exclusive limited edition κάρτες. Σε αυτό το επεισόδιο θα πάθετε… πλάκα με τις Raw Talent κάρτες

Επίσης θα δούμε καρτάρες Bonus Limited Edition, τις υπέροχες κάρτες Golden Goalscorer, όπως επίσης Ultimate Eleven Cards και φυσικά με όλες τις κλασικές κάρτες Match Attax Euro 2024 της Topps και τις εκπληκτικές σπάνιες κάρτες που συναντήσαμε και στα άλλα δύο επεισόδια.

BONUS: Σε αυτό το επεισόδιο θα βρουμε και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Super League!

Tags: