Ο Ζοζέ Μουρίνιο προβλέπει το μέλλον με MatchAttax

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προβλέπει το μέλλον με MatchAttax

Sportal newsroom 12:17 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 18.04.2024

Η Topps λανσάρει τις επίσημες κάρτες UEFA EURO 2024™ Match Attax και δίνει στους φιλάθλους την ευκαιρία να συλλέξουν τους αστέρες της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι επίσημες κάρτες Topps UEFA EURO 2024™ Match Attax θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα στις αρχές Απριλίου – γεμάτες με μοναδικά Legend, Autograph, Chrome και Ultra-Rare Chase κομμάτια.

Στο νέο προωθητικό βίντεο βλέπουμε τον Ζοζέ Μουρίνιο να διαβάζει κάρτες Ταρώ, οι οποίες βρίσκονται τοποθετημένες σ' ένα γραφείο μπροστά του – ωστόσο, η τράπουλα αποτελείται από επίσημες κάρτες Match Attax!

Η Fanatics Collectibles έχει ανακοινώσει ότι οι επίσημες κάρτες UEFA EURO 2024™ Match Attax της Topps θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στις αρχές Απριλίου του 2024.

Η συλλογή περιλαμβάνει αμέτρητους αστέρες από κάθε χώρα που συμμετέχει στη διοργάνωση, καθώς και συναρπαστικές κατηγορίες καρτών του πασίγνωστου Match Attax brand – κατηγορίες τις οποίες οι φίλαθλοι και οι συλλέκτες ήδη γνωρίζουν και λατρεύουν: κάρτες Signature-Style Legend, κάρτες Genuine Autograph και Relic, σπάνιες κάρτες Golden Treasure, κάρτες Chrome Shield και Energy, μια υπερ-σπάνια κάρτα Cristiano Ronaldo Career Celebration Chrome, και πολλές άλλες ακόμα.

Οι κάρτες είναι διαθέσιμες, μεταξύ άλλων, σε φακελάκια των 2,50€, σε συσκευασίες Starter Packs (9,99€), Multipacks (9,99€), Mega Tins (14,99€), Booster Tins (9,99€) και Eco Packs (7,49€). Για τον πλήρη κατάλογο προϊόντων και των τιμών τους επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Topps.com.

Η Topps, ο επίσημος πάροχος καρτών και αυτοκόλλητων για το UEFA EURO 2024™, γιόρτασε το λανσάρισμα αυτής της μοναδικής συλλογής ανεβάζοντας στο Διαδίκτυο το δεύτερο από τα τρία βίντεο με τον παγκόσμιο πρεσβευτή της Topps, Ζοζέ Μουρίνιο, στο πλαίσιο μιας πολυκαναλικής εκστρατείας προώθησης των προϊόντων της για το EURO 2024.

Το πρώτο βίντεο προβλήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 28 εκατομμύρια προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το δεύτερο βίντεο είναι πλέον διαθέσιμο και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ:

Στο νέο βίντεο, ο Μουρίνιο βρίσκεται σ' ένα σκοτεινό δωμάτιο στα γραφεία της Fanatics Collectibles, όπου ο διάσημος προπονητής συμμετέχει σε μια δραματική ανάγνωση καρτών Ταρώ μ' έναν υπάλληλο της Topps.

Τα φαινόμενα όμως απατούν: οι κάρτες είναι στην πραγματικότητα επίσημες κάρτες UEFA EURO 2024 Match Attax και απεικονίζουν θρύλους του παιχνιδιού, όπως ο «Galactico» Ζινεντίν Ζιντάν και ο «G.O.A.T» Κριστιάνο Ρονάλντο.

Patrick Rausch, Chief Marketing Officer EMEA της Fanatics Collectibles: «Το UEFA EURO 2024™ πλησιάζει και είμαστε ενθουσιασμένοι που οι φίλοι του ποδοσφαίρου μπορούν πλέον να ξεκινήσουν να συλλέγουν τις επίσημες κάρτες Match Attax. Πρόκειται για μία από τις πιο συναρπαστικές συλλογές μας μέχρι σήμερα – και τι καλύτερο απ’ το να το γιορτάσουμε παρουσιάζοντας το επόμενο βίντεο της σειράς μας, με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον “Special One”»!

«Τα προηγούμενα βίντεό μας με τον Ζοζέ Μουρίνιο έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές απ' όλο τον κόσμο, οπότε ανυπομονούμε να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι φίλαθλοι σε αυτή τη ξεχωριστή ανάγνωση Ταρώ, με κάρτες Match Attax!»

Ως επίσημος εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της UEFA μέχρι το 2028, η Topps θα παρέχει αποκλειστικές κάρτες, αυτοκόλλητα και συλλεκτικά αντικείμενα που σχετίζονται με το UEFA EURO 2024™, καθώς και με άλλες κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των UEFA Women’s EURO 2025™ και UEFA EURO 2028™.

Τα τρία βίντεο με τον Ζοζέ Μουρίνιο δημιουργήθηκαν και γυρίστηκαν από την Jung von Matt SPORTS.

Σχετικά με την Topps: Η Topps ιδρύθηκε το 1938 και είναι το κορυφαίο brand συλλεκτικών καρτών της Fanatics Collectibles, μιας νέας γενιάς εταιρεία συλλογών, που ξεκίνησε το 2021 και είναι θυγατρική της Fanatics Retail Group. Μέσω της Topps, η Fanatics Collectibles προσφέρει στους φιλάθλους ένα ελκυστικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων που περιλαμβάνει φυσικά και ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα, κάρτες ανταλλαγής, παιχνίδια, συλλογές με αυτοκόλλητα και άλμπουμ, αναμνηστικά και βιωματικές εκδηλώσεις. Οι κάρτες που διαχειρίζεται η Fanatics Collectibles περιλαμβάνει φορείς και εταιρείες όπως: UEFA Champions League, Major League Baseball, Major League Soccer, Bundesliga, National Hockey League, Formula 1, Star Wars, Garbage Pail Kids®, μεταξύ άλλων.

Η Topps Digital Sports & Entertainment συνδέεται με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που έχουν κατεβάσει ψηφιακές εφαρμογές μας όπως οι Topps® BUNT®, TOPPS® KICK®, Star Wars™: Card Trader by Topps®, Topps® NHL SKATE™, Marvel Collect! by Topps® και Disney Collect! by Topps®.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες fanaticsinc.com, topps.com, play.toppsapps.com.

Σχετικά με τη Fanatics: Η Fanatics αναπτύσσει μια κορυφαία παγκόσμια ψηφιακή αθλητική πλατφόρμα. Η εταιρεία ικανοποιεί στις επιθυμίες των φιλάθλων και μεγιστοποιεί την παρουσία και την εμβέλεια εκατοντάδων αθλητικών partners σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες μέσω των Fanatics Commerce, Fanatics Collectibles και Fanatics Betting & Gaming, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του αθλητισμού να αγοράζουν, να συλλέγουν και να στοιχηματίζουν.

Μέσω της πλατφόρμας της Fanatics, οι φίλοι του αθλητισμού μπορούν να αγοράζουν επίσημες συλλογές, φανέλες, προϊόντα (καπέλα/σκουφάκια), ψηφιακές κάρτες, αναμνηστικά και άλλα ψηφιακά προϊόντα, και να στοιχηματίζουν καθώς η εταιρεία αναπτύσσει το Sportsbook και την πλατφόρμα iGaming.

Η Fanatics διαθέτει μια βάση δεδομένων με περισσότερους από 100 εκατομμύρια φιλάθλους παγκοσμίως, ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών με πάνω από 900 αθλητικούς φορείς, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων εθνικών και διεθνών πρωταθλημάτων, ομάδων, παικτών/αθλητών και διασημοτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.fanaticsinc.com.