«Θες τον Ντε Μπρόινε, τον έχω διπλό!» (vid)

«Θες τον Ντε Μπρόινε, τον έχω διπλό!» (vid)

Sportal newsroom 18:08 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 26.04.2024

Η νέα επίσημη συλλογή Match Attax Euro 2024 είναι εδώ και ο Στέφανος Αβραμίδης ήδη δηλώνει μεγάλος... fan!

Το ομολογώ, όπως οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, της γενιάς μου είμαι παιδί του...αυτοκόλλητου! Από τις πιο ζωντανές αναμνήσεις της παιδικής μου ηλικίας η προσμονή, η προσήλωση και η απόλαυση, εν τέλει, της συμπλήρωσης των περιβόητων ποδοσφαιρικών άλμπουμ! "Θες τον...Αϊβαζίδη, τον έχω διπλό! Δώσε μου τον Δαυίδ Μαύρο και είμαστε εντάξει!" Ατάκες κλασικές που, υπό μια έννοια, είναι πάντοτε, ακόμη και σήμερα, στη μόδα! 

Με τη διαφορά ότι τη θέση των αυτοκόλλητων στη συλλογική συνείδηση των πιτσιρικάδων έχουν πάρει τώρα πια οι κάρτες! Όχι ότι δεν υπάρχουν ή δεν προσφέρονται και άλμπουμ για stickers όπως είναι η σύγχρονη ορολογία! Απλά την πρωτοκαθεδρία, δεν περίμενα ποτέ πως θα το έλεγα αυτό αλλά δικαίως, την έχουν οι κάρτες! Πολλών διαφορετικών ειδών, πολλών διαφορετικών υφών, πολλών διαφορετικών χρωματισμών! 

Όπως, τουλάχιστον στην περίπτωσή μου, περίτρανα αποδεικνύεται οι δύο τρεις πρώτες ώρες ενασχόλησης με το...σπορ είναι αρκετές για να κολλήσεις αρκεί απλά να είσαι ποδοσφαιρόφιλος! Οπότε μπαμπάδες και μαμάδες εκεί έξω μην απορείτε με την τρέλα των πιτσιρικάδων αλλά να έχετε το νου σας γιατί είναι κολλητική! 

Κάπως έτσι την πάτησα κι εγώ όταν για επαγγελματικούς καθαρά λόγους μου ζητήθηκε από το sportal.gr να μελετήσω τον μικρόκοσμο της συλλογής της Topps για το Euro 2024! Πήρα όλα τα καλούδια σπίτι για να τα τεστάρει το νεότερο μέλος της οικογένειας με εμένα απλό παρατηρητή και δεν ήθελα να τα επιστρέψω! Τι Heroes, τι Graduated Gems, τι Rising Stars, τι Ultimate XI και δε συμμαζεύεται, κάθε κάρτα μια ιστορία έως και φαντασμαγορία! Θυμήθηκα τα νιάτα μου και πολύ μου άρεσε, είμαι νοσταλγικός τύπος βλέπετε, φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος! Και σε αυτούς τους περίπου δύο μήνες που απομένουν για την έναρξη της διοργάνωσης σκοπεύω να δημιουργήσω μια ακόμη, απτή και πολύχρωμη, ποδοσφαιρική ανάμνηση! Τη συλλογή της Topps για το Euro 2024 ολοκληρωμένη! Για να τη θυμόμαστε σε Χ χρόνια από τώρα παρέα με τον Άγγελο και ίσως, πότε δεν ξέρεις, να την επιδεικνύουμε και στην επόμενη γενιά της οικογένειας. "Θες τον Ντε Μπρόινε, τον έχω διπλό! Δώσε μου τον Κάιλ Γουόκερ και είμαστε εντάξει!"