Χαμός με Τσίλη - Τσαλγατίδη στους «Baladeros»: «Ο Αλμέιδα είναι χουλιγκάνος» (vid)

Χαμός με Τσίλη - Τσαλγατίδη στους «Baladeros»: «Ο Αλμέιδα είναι χουλιγκάνος» (vid)

Sportal newsroom 15:00 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:38 - 16.05.2024

Χαμός επικράτησε στους «Baladeros μεταξύ Κώστα Τσίλη και Μάνου Τσαλγατίδη σχετικά τα με τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και τον Ματίας Αλμέιδα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα ξέσπασε. Την ώρα που ορισμένοι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύριζαν τη νίκη, ο Αργεντινός τεχνικός εμφανίστηκε να τρέχει προς το σημείο όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι αρκετοί άνθρωποι των δύο πάγκων και της διοργάνωσης του παιχνιδιού.

Παίκτες των δύο ομάδων προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον Ματίας Αλμέιδα, που ήταν έξαλλος. Ο Τάισον από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν ένας από τους παίκτες που επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν, όπως και αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ. Στην ένταση που υπήρξε έπιασε έναν άνδρα από τον λαιμό. Δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ποιος είναι, αλλά όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για στέλεχος της ΔΕΑΒ.

Το περιστατικό αυτό δεν θα μπορούσε να μην ήταν ένα από τα κύρια θέματα της εκπομπής «Baladeros Live». Συγκεκριμένα, οι τόνοι υψώθηκαν μεταξύ Κώστα Τσίλη και Μάνου Τσαλγατίδη σχετικά τα όσα έγιναν στην Τούμπα με τον Ματίας Αλμέιδα.

Ακολουθεί ο διάλογος των δύο ρεπόρτερ του Sportal:

Τσαλγατίδης: Είναι χουλιγκάνος ο Αλμέιδα, κυνηγούσε κόσμο

Τσίλης: Χουλιγκάνος ο Αλμέιδα; Με ολα αυτά που έχει κάνει ο Λουτσέσκου;

Τσαλγατίδης: Δεν είναι και λόρδος.

Τσίλης: Όχι λόρδος δεν είναι, αλλά όχι και χουλιγκάνος.

Τσαλγατίδης: Έχει επιτεθεί ο Λουτσέσκου σε κάποιον;

Τσίλης: Σου είπα, μετά το ΠΑΟΚ - Λαμία επιτέθηκε σε παίκτη της Λαμίας

Τσαλγατίδης: Χθες τα βίντεο δείχνουν έναν χουλιγκάνο που κυνηγάει κόσμο να χτυπήσει

Τσίλης: Μα όταν ξεκίνησε η ιστορία, υπήρχαν 10-15 άνθρωποι που δεν έπρεπε να είναι εκεί. Τι είναι όλοι αυτοί με τα καρτελάκια. Ασφάλεια είναι; Η ασφάλεια σπρώχνει τον Αλμέιδα;

Τσαλγατίδης: Είναι ασφάλεια, είναι ΔΕΑΒ, είναι ασφαλίτες, είναι χίλιοι δύο. Το μοναδικό πράγμα που έχει σπρώξει τον Αλμέιδα φέτος και την ΑΕΚ είναι η διαιτησία

Τσίλης: Χθες τον έσπρωξε η διαιτησία;

Τσαλγατίδης: Ναι, το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ προέρχεται από ανύπαρκτο φάουλ Αν είχε πιάσει ο Λουτσέσκου άνθρωπο από τον λαιμό στη Νέα Φιλαδέλφεια θα πήγαινε στη ΓΑΔΑ

Δείτε όλο το σκηνικό από το 37:30 έως το 1:01:25

⚽ «Τρελό» ματς στην Τούμπα, «αυτοκτονία» Παναθηναϊκού, όλοι μέσα εκτός από τους «πράσινους»!
SPORTAL ORIGINALS

10:50 - 29.04.2024

TALKING POINTS: ⚽ «Τρελό» ματς στην Τούμπα, «αυτοκτονία» Παναθηναϊκού, όλοι μέσα εκτός από τους «πράσινους»!

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σ’ ένα ακόμα Talking Points, για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και πώς διαμορφώνεται η μάχη του τίτλου μετά το 3-2 του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, την «αυτοκτονία» του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη και το άνετο τρίποντο του Ολυμπιακού επί της Λαμίας.