Η ΑΕΚ έχει χάσει 11 βαθμούς σε δικά της ματς μετά το 85' (vids)

ΑΕΚ

i

©Intime

Η ΑΕΚ έχει χάσει 11 βαθμούς σε δικά της ματς μετά το 85' (vids)

Κώστας Τόπας 09:23 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 07:45 - 15.05.2024

Η ΑΕΚ γι' ακόμη ένα παιχνίδι άφησε βαθμούς σε παιχνίδι που κρατούσε τη νίκη στα χέρια της.

Σε ένα απολαυστικό ντέρμπι που τα είχε όλα για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή στην ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ και δήλωσε «παρών» (3-2)!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ένωση αφήνει βαθμούς στο γήπεδο λίγο πριν το φινάλε μιας αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, για έκτη φορά την τρέχουσα περίοδο η ΑΕΚ έχασε βαθμό ή βαθμούς σε παιχνίδι που κρατούσαν αποτέλεσμα δεχόμενη γκολ μετά το 85ο λεπτό.

Με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα για την ένταση στο φινάλε στην Τούμπα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:44 - 29.04.2024

Με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα για την ένταση στο φινάλε στην Τούμπα

Βαρύς αναμένεται να είναι ο πέλεκυς για τον Ματίας Αλμέιδα, εάν επιβεβαιωθεί ότι ο άνθρωπος που έπιασε από τον λαιμό ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ, είναι εκ των παρατηρητών της ΔΕΑΒ.

Ετσι, η ΑΕΚ έχει πετάξει 11 ολόκληρους βαθμούς και τους πέντε εξ αυτών τους έχει στερήσει ο ΠΑΟΚ.

Αρχικά, στις 4 Νοεμβρίου κόντρα στην Κηφισιά, ο Βαφεάς ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Για την 15η αγωνιστική και συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου, η AEK δέχτηκε ψυχρολουσία από τον Πανσερραϊκό με τον Θυμιάνη να εκμεταλλεύεται το λάθος του Αθανασιάδη και να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 94’.

Λίγους μήνες αργότερα, στις 11 Φεβρουαρίου, ο Κεντζιόρα με κεφαλιά στο 89' στέρησε στην ΑΕΚ τη νίκη στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στις 3 Μαρτίου, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη, ο Λορέν Μορόν με πέναλτι στο 97′ ισοφάρισε την ΑΕΚ στο «Βικελίδης» για το τελικό 3-3.

Ακολούθησε ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena» για την 4η αγωνιστική των playoffs, όπου ο Οζντόεφ με σουτ στο 89 στέρησε τη νίκη στην Ένωση και χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στον ΠΑΟΚ.

Και το βράδυ της Κυριακής (28/04) ο ΠΑΟΚ στέρησε ξανά, στο 90′ από την ΑΕΚ έναν πολύτιμο βαθμό που θα έφερνε την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αγκαλιά με το πρωτάθλημα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.