Παρθενική νίκη για τον Παναθηναϊκό, 14-10 τα Χανιά
i

© Intime

Παρθενική νίκη για τον Παναθηναϊκό, 14-10 τα Χανιά

Sportal newsroom 22:36 - 04.10.2023

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 14-10 των Χανίων για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α1 πόλο ανδρών.

Σεφτέ στις νίκες στην Α1 πόλο ανδρών έκανε ο Παναθηναϊκός. Το τριφύλλι επιβλήθηκε με 14-10 των Χανίων για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, η ομάδα των Χανίων υπέστη την τρίτη ήττα της σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Τα πράγματα για την ομάδα του Μανούσου Βιζυράκη ζορίζουν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Οι Κρητικοί ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο οκτάλεπτο. Ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές στο δεύτερο και το τρίτο οκτάλεπτο και πήραν διαφορά ασφαλείας φτάνοντας στη νίκη. Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού ήταν ο Στίβενσον με τρία τέρματα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 14-10

Οκτάλεπτα: 4-3, 3-1, 4-1, 3-5.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων 1, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης 2, Στίβενσον 3, Μπραΐμης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 1, Αγκόρτσας 2, Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Χωματάς, Γαβριήλ.

NO ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Μπιτσάκης, Παζαΐτης 2, Παππάς, Μπατάκης 2, Αποστολάκης, Χαριτάκης 1, Μητράκης 1, Γκουσάροβ 3, Τσιστράκης 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης.

Άνετος ο Απόλλων στην Πάτρα

Ο Απόλλων επιβλήθηκε με 13-8 του ΝΟ Πατρών στην πρωτεύουσα της Αχαΐας για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη μετράει έξι βαθμούς στα δύο πρώτα ματς στο πρωτάθλημα (εκκρεμεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό από την 1η αγωνιστική) και ετοιμάζεται πλέον για το σαββατιάτικο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στη Σαβόνα.

Ο Απόλλων κατάφερε να προηγηθεί με 13-4 στο τέλος της τρίτης περιόδου και μετά έκανε συντήρηση δυνάμεων. Την παράσταση έκλεψε αναμφίβολα το απίστευτο επιθετικό κρεσέντο του νεαρού διεθνή του ΝΟ Πατρών Απόστολου Γεωργαρά, ο οποίος σκόραρε και τα οκτώ γκολ της ομάδας του.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8-13

Οκτάλέπτα: 2-2, 1-4, 1-7, 4-0.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος Β., Γεωργαράς 8, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Γκότσης, Κρεμανταλάς, Γαβαλάς Ι., Τσασερλής, Λαμπάτος, Μπετχαβάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας 2, Τρούλος 2, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι, Χονδροκούκης 2, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Τσαχιλίδης, Σολανάκης, Καβουσανός, Τόττης 2, Τσιαβαλιάρης.