«Καθάρισε» από νωρίς το Περιστέρι - Πήραν βαθμό τα Χανιά
i

© φωτογραφία αρχείου Intime

«Καθάρισε» από νωρίς το Περιστέρι - Πήραν βαθμό τα Χανιά

Το Περιστέρι επικράτησε 15-6 του Ηλυσιακού για τη 14η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

Το Περιστέρι πήρε μία άνετη νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό για την Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου επικράτησε 15-6 της ομάδας των Ιλισίων για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όπως μαρτυρά το τελικό σκορ, η ομάδα των δυτικών προαστίων πήρε μία άνετη νίκη. Το Περιστέρι προηγήθηκε 6-2 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου και 9-3 στο φινάλε του δεύτερου και έφτασε στη νίκη.

Πρώτη σκόρερ για την ομάδα του Περιστερίου ήταν η Μαμόγλου με πέντε τέρματα. Με τη νίκη αυτή η ομάδα των δυτικών προαστίων έφτασε τους 15 βαθμούς μετά από 14 αγωνιστικές. Ο Ηλυσιακός δεν έχει ακόμη βαθμό και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 15-6

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 3-1, 4-2, 2-1

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Μάμογλου 5, Λαλούση, Γροζοπούλου, Αποστολίδου 1, Κόλλια 2, Πετάση, Μπερίκου 1, Πέττα 2, Λασκαρίδου, Κάσσαρη 2, Γκότζια 2, Μαρία Καραγιάννη, Σκαρμούτσου.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Κανταλέα, Καπότη, Νικολακοπούλου, Πετεινάτου, Παναγιώτι, Ξανθοπούλου 1, Κοκκίνου 1, Σκαρπαλέζου 2, Φελλά, Μανιάτη, Κατσώνη, Σκουμπάκη 2, Σαράκη, Χρυσοβέργη, Κακλή.

Έσωσε τον βαθμό στο τέλος ο ΝΟ Χανίων

Σε μεγάλο ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας της ΝΕ Πατρών με τον ΝΟ Χανίων (10-10) για τη 14η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών. Δυο φορές σε όλο την αναμέτρηση η γηπεδούχος ομάδα ξέφυγε με δυο τέρματα, 4-2 στη δεύτερη περίοδο και 8-6 στη τρίτη. Η ομάδα από τη Κρήτη όμως κατάφερε να φέρει το ματς στην ισοπαλία, 8-8 και 9-9. Η Μαρία Μπαλάτσα σημείωσε το τέταρτο προσωπικό της τέρμα στο 1:02 για το 10-9 αλλά η Κάβο Καβακούτσι (τέσσερα τέρματα και αυτή) με γκολ στα 00:31, χάρισε τον πόντο στην ομάδα της.

Η Ακάρι Ινάμπα έκανε ντεμπούτο για την ομάδα της Κρήτης.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 10-10

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 3-2, 2-3

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Δήμητρα Κοντάκου, Λάμπερτ 2, Ευφροσύνη Τσιμάρα 1, Μπαλάτσα 4, Ζαφειράκη, Κεπενού, Κονταλέξη, Λιαπάκη, Τύχινα 3, Παρασκευοπούλου, Μπεκρή, Λαμπάτου, Αναστασίου.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Γλυνιαδάκη, Ακάρι Ινάμπα 1, Φουράκη 2, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή 1, Ζαχαράκη, Καβακούτσι 4, Καραδάκη, Αικ.Κουνδουράκη 1, Περδικάκη, Πενταράκη 1, Κυριακοπούλου.