Συνέχισαν με νίκες οι πρωτοπόροι στην Α1 γυναικών
i

© Intime

Συνέχισαν με νίκες οι πρωτοπόροι στην Α1 γυναικών

Τα φαβορί επικράτησαν στην αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών.

Το απόλυτο των νικών που έχει στο πρωτάθλημα διεύρυνε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 28-4 του Περιστερίου για τη 13η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών. Οι νταμπλούχες Ελλάδας δεν αντιμετώπισαν προβλήματα στον αγώνα, όπως φαίνεται και στο τελικό σκορ.

Ο Ολυμπιακός προσπέρασε με 6-0 στο πρώτο οκτάλεπτο κι εκεί ουσιαστικά τελείωσαν όλα αφού η ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον αγωνιστικό ρυθμό των γηπεδούχων. Η ομάδα του Πειραιά έφτασε τους 39 βαθμούς και στρέφει την προσοχή της στο ματς με τη Βουλιαγμένη για τη φάση των ομίλων των Champions League.

Το Περιστέρι, από την άλλη, έμεινε στους 12 βαθμούς. Από τον Ολυμπιακό έλειπαν η Ελευθερία και η Βασιλική Πλευρίτου. Πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν η Στεφανία Σάντα με 6 τέρματα. Ακολούθησε με πέντε γκολ η Νικόλ Ελευθεριάδου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 28-4

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 8-1, 7-2, 7-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 5, Τριχά, Ξενάκη 3, Σιούτη 4, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Σάντα 6, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου-Άουτ 3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Μάμογλου, Λαλούση, Γροζοπούλου 1, Αποστολίδου, Κόλλια 1, Πετάση, Μπερίκου, Πέττα, Λασκαρίδου 1, Κάσσαρη 1, Γκότζια, Μαρία Καραγιάννη, Σκαρμούτσου, Λέβι.

Παραμένει στο κυνήγι του Ολυμπιακού η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 11-5 του Πανιωνίου για τη 13η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων έφτασε τους 34 βαθμούς και παραμένει στο κυνήγι του Ολυμπιακού, που είναι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο γυναικών.

Η Βουλιαγμένη έκανε σερί στο ματς και προηγήθηκε με 5-1 στο φινάλε του δεύτερου οκταλέπτου. Η ομάδα των νοτίων προαστίων κράτησε τη διαφορά και έφτασε στο τρίποντο. Ο Πανιώνιος, από την άλλη, έμεινε στους 21 βαθμούς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-11

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-2, 3-4, 0-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Ασκεβ, Υφαντή, Ιφ. Μαυρωτά, Σταυρίδου, Κοτσάφτη-Απέργη, Μαστρόκαλλου, Αρίμα Γιούμι 3, Ευαγγελία Λούδη 1, Κώτσια, Ελένη Πάτερου, Δήμητρα Παπαναστασίου, Δουλή, Κάτσιου, Ανδρον. Καραγιάννη 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Καλογεροπούλου 1, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Κρασσά 2, Σλίκινγκ 1, Μαρία Πάτρα 2, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη 1, Τζούστρα, Αγγελίδη, Λουπάκη, Καπετοπούλου, Βάλβη.

Με όπλο την άμυνα η Γλυφάδα

Η Γλυφάδα επικράτησε 15-6 της ΝΕ Πατρών για τη 13η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου πήρε τη νίκη με όπλο την άμυνά της, αφού κράτησε τις φιλοξενούμενες στα δύο γκολ στα δύο πρώτα οκτάλεπτα.

Η Γλυφάδα έφτασε τους 24 βαθμούς και στρέφει την προσοχή της στο ματς με τη Ντε Ζάαν για την πέμπτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro Cup. Η ομάδα της Πάτρας έμεινε στους πέντε βαθμούς.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 15-6

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 5-2, 4-2, 1-2

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου 2, Μουστακαρία 1, Αναστασία Λούδη, Γρηγοροπούλου 3, Ρουμελιώτη 2, Κανελλοπούλου 3, Αδάμη, Φουντωτού 3, Πιοβάν, Κουρέτα, Τσιάρα, Κεχαγιόγλου, Σαλταμανίκα 1.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Δήμητρα Κοντάκου, Λάμπερτ 2, Ευφροσύνη Τσιμάρα, Παρασκευοπούλου, Προδρομίτη, Κεπενού, Κονταλέξη, Λιαπάκη 1, Τύχινα 2, Άρνα, Μπεκρή,

Πάρτι στην Αθήνα με καπνογόνα έχουν στήσει οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ παραμονή της μάχης με τον Ολυμπιακό (vid)
CONFERENCE LEAGUE

22:27 - 06.03.2024

Πάρτι στην Αθήνα με καπνογόνα έχουν στήσει οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ παραμονή της μάχης με τον Ολυμπιακό (vid)

Κατάληψη στο κέντρο της Αθήνας έχουν κάνει οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίοι θα βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Άνετος ο Εθνικός

Ο Εθνικός επικράτησε 23-5 των Χανίων για τη 13η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά έφτασε τους 33 βαθμούς και συνεχίζει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Τα Χανιά έμειναν στους 7 βαθμούς.

Ο Εθνικός έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα και προηγήθηκε 7-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και 11-2 στο δεύτερο δείχνοντας από το ξεκίνημα ότι είναι το αφεντικό του αγώνα. Για τις νικήτριες πέντε γκολ σημείωσε η Ειρήνη Νίνου.

Ο Εθνικός στρέφει την προσοχή του στην Ευρώπη. Η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει την Έγκερ για την πέμπτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Champions League.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE 5-23

Τα οκτάλεπτα: 1-7, 1-4, 1-7, 2-5

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Χάβρε, Φουράκη, Γλυνιαδάκη, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή 2, Καραδάκη, Καβακούτσι 2, Περδικάκη, Αικ. Κουνδουράκη, Αγ. Κουνδουράκη, Πενταράκη 1, Κυριακοπούλου, Βούλγαρη, Λιοδάκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 3, Όλγα Οικονόμου 1, Τέρνερ 2, Μπέτα 1, Ειρήνη Νίνου 5, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 3, Μιχαϊλοβιτς 3, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου 2, Λυδία Μαυρωτά. Κατσιμπρή 2, Κλαψιανού 1.