Πάρτι στην Αθήνα με καπνογόνα έχουν στήσει οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ παραμονή της μάχης με τον Ολυμπιακό (vid)

Πάρτι στην Αθήνα με καπνογόνα έχουν στήσει οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ παραμονή της μάχης με τον Ολυμπιακό (vid)

Sportal newsroom 22:27 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 06.03.2024

Κατάληψη στο κέντρο της Αθήνας έχουν κάνει οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίοι θα βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έχει τη στήριξη των οπαδών της την Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει sold out για τον αγώνα, ενώ στο φαληρικό γήπεδο θα βρεθούν και 1.500 Ισραηλινοί. Οι περισσότεροι είναι ήδη στην Ελλάδα και μάλιστα έχουν κάνει κατάληψη στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, βρίσκονται στην πλατεία στο Μοναστηράκι κι έχουν στήσει «πάρτι» με τραγούδια και καπνογόνα. Στο σημείο φυσικά υπάρχουν και αρκετοί αστυνομικοί, ώστε ν’ αποφευχθούν επεισόδια.

Δείτε βίντεο από την παρουσία των οπαδών της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Αθήνα

Νωρίτερα, ο τεχνικός των Ισραηλινών Ρόμπι Κιν δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ναι, έχουμε καλό σερί, αλλά ο Ολυμπιακός είναι διαφορετική ομάδα, έχει εξαιρετική ατμόσφαιρα το γήπεδο, ποιοτικούς παίκτες, αλλά εμείς θα πάμε για το αποτέλεσμα. Έχουν καλό επιθετικό, αριστερή πλευρά, συνεπώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ ισχυρή ομάδα που είναι και σε κατάσταση να παίρνει νίκες στα τελευταία παιχνίδια της.

Ανυπομονώ να συναντήσω τον κ. Μεντιλίμπαρ, είναι ένας πολύπειρος προπονητής με μεγάλες επιτυχίες. Είδα από τον αγώνα με τον Βόλο, είχε εξαιρετική ατμόσφαιρα, είδα τον Ποντένσε που τον ξέρω άλλωστε πολύ καλά. Βέβαια αυτό το παιχνίδι επηρεάστηκε από την αποβολή που έγινε νωρίς, τώρα θα είναι διαφορετικά.

Εκπροσωπώ με τιμή την ομάδα μου, σκέφτομαι ξεχωριστά τον κάθε αντίπαλο, κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία του είτε είναι για το πρωτάθλημα είτε για την Ευρώπη. Με ενδιαφέρει η νοοτροπία νικητή που είχα ως παίκτης και έχω ως προπονητής, αυτό θέλω να έχει και η ομάδα του.

Ο Ελ Κααμπί είναι πολύ καλός επιθετικός και σκόρερ, δεν ανησυχούμε μόνο για αυτόν, θα έχουμε την προσοχή μας σε όλη την ομάδα του Ολυμπιακού. Δεν είναι μόνο ο Ελ Κααμπί, υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορεί να επηρεάσουν το παιχνίδι και πρέπει να έχουμε σε όλους στραμμένη την προσοχή μας. Θέλω οι παίκτες μου να ακολουθήσουν τις οδηγίες μου».