Με 21 παίκτες και χωρίς εκπλήξεις ο Ολυμπιακός

Με 21 παίκτες και χωρίς εκπλήξεις ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 21:11 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 06.03.2024

Εκτός μόνο ο Αλεξανδρόπουλος, τι βλέπει για εντεκάδα ο Μεντιλίμπαρ…

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/3, 19:45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε τα τελευταία του τεστ και ακολούθως, γνωστοποίησε τους 21 παίκτες που είναι στη διάθεσή του.

Αυτοί είναι οι Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ντόη,  Κίνι, Ρίτσαρντς, Καρβάλιο, Ιμπόρα, Έσε, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί και Γιόβετιτς. Εκτός πλάνων του Μεντιλίμπαρ έμεινε ο Αλεξανδρόπουλος, παρότι είναι δηλωμένος στη λίστα για τα ματς του Conference League. 

Φαίνεται πάντως πως ο Βάσκος προπονητής σε αυτό το ματς δεν θα πάει σε… τρελές αλλαγές και εκπλήξεις. Όλα δείχνουν έτσι πως ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Ορτέγκα, δεξιά ο Ροντινέι, στόπερ ο Κάρμο με τον Ρέτσο. Η τριάδα Όρτα, Έσε, Τσικίνιο προκρίνεται στη μεσαία γραμμή, δεξιά ο Φορτούνης, αριστερά ο Ποντένσε και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Κααμπί. 

Ο Ολυμπιακός θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης από το πρώτο ματς, μπροστά στον κόσμο του. Σε αυτό το πλαίσιο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως οδηγό το ματς με την Φερεντσβάρος, μόνο που τώρα φαίνεται να πατάνε καλύτερα αγωνιστικά, να έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.