Νίκη για τον Πανιώνιο - Μοιρασιά στην Πάτρα
i

© Intime

Νίκη για τον Πανιώνιο - Μοιρασιά στην Πάτρα

Sportal newsroom 22:11 - 04.11.2023

Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε 7-6 του Περιστερίου για την έβδομη αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

Με γκολ της Παπαναστασίου δύο περίπου λεπτά πριν το τέλος, ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 7-6 του Περιστερίου για την έβδομη αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έφτασε τους 15 βαθμούς.

Το Περιστέρι, από την άλλη, έμεινε στους 6 βαθμούς. Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε για πρώτη φορά με δύο τέρματα στο 6-4 αλλά η ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου ισοφάρισε με τις Μάμογλου και Αποστολίδου αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τον βαθμό.

Για την ομάδα του Τάσου Παπαναστασίου τρία γκολ σημείωσε η Δήμητρα Παπαναστασίου. Για την ομάδα των δυτικών προαστίων τρία τέρματα πέτυχε η Μάμογλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 7-6

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 1-0, 1-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Ασκεβ, Υφαντή, Γεωργία Καραγιάννη, Πόλιακ, Κοτσάφτη-Απέργη, Μαστρόκαλλου 2, Κελαδίτη, Ευαγγελία Λούδη, Κώτσια 1, Ελένη Πάτερου, Δήμητρα Παπαναστασίου 3, Δουλή 1, Κάτσιου, Μουζή, Ανδρον. Καραγιάννη.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Μάμογλου 3, Λαλούση, Γροζοπούλου, Αποστολίδου 1, Κόλλια, Πετάση, Μπερίκου, Πέττα, Λασκαρίδου 1, Κάσσαρη, Γκότζια, Μαρία Καραγιάννη, Σκαρμούτσου, Λέβι 1.

Δραματικό ματς στην Πάτρα

Ισόπαλη 14-14 έληξε η δραματική -όπως εξελίχθηκε- αναμέτρηση στο «Αντώνης Πεπανός» στην Πάτρα ανάμεσα στη τοπική Ναυτική Ένωση και την ΑΕΚ στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών.

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε 7-4 στο δεύτερο οκτάλεπτο αλλά και 12-7, 13-8 στη τελευταία περίοδο (5:19 από τη λήξη). Η ΑΕΚ, όμως, με αντεπίθεση διαρκείας μείωσε σταδιακά, και ισοφάρισε στο 1:38 με την Λογοθέτη. Η Τύχινα (5 τέρματα) έκανε το 14-13 στο 1:14 αλλά και πάλι η ΑΕΚ ισοφάρισε (στα 00:05 με την Παπαδοπούλου) και πήρε τον πόντο.

Η ΝΕΠ είναι χωρίς νίκη με ένα βαθμό, η ΑΕΚ έχει επτά.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΕΚ 14-14

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-1, 4-3, 3-7

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Ανδρ. Κοντάκου, Ανδρουτσέλη, Σνέλγκαρ 2, Δήμητρα Κοντάκου, Ευφροσύνη Τσιμάρα 3, Μπαλάτσα 3, Γουέμπστερ, Μπινιάρη, Μοίραλη, Λιαπάκη 1, Τύχινα 5, Μαρία Κεπενού, Μπεκρή, Ζαφειράκη, Ζήκου.

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Πάουλι, Καλαϊτζή, Γκίλλα 4, Λογοθέτη 4, Παπαδοπούλου 2, Γαλανοπούλου 1, Λυκοθανάση 2, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Μαργαρίτη 1, Χέλμη.