Η Γλυφάδα ηττήθηκε από την Πάντοβα
i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Η Γλυφάδα ηττήθηκε από την Πάντοβα

Sportal newsroom 17:38 - 04.11.2023

Η Γλυφάδα ηττήθηκε με 8-7 από την Πάντοβα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Euro Cup.

Την τρίτη ήττα του στον πρώτο όμιλο του Euro Cup γυναικών υπέστη η Γλυφάδα. Η ομάδα των νοτίων προαστίων «λύγισε» από την Πάντοβα (8-7) στην Ιταλία και παραμένει χωρίς βαθμό.

Η ομάδα του Στέφανο Ποστερίβο έχει απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα. Την επόμενη αγωνιστική η ελληνική ομάδα δοκιμάζεται στη Γαλλία κόντρα στη Λιλ.

Η Γλυφάδα μπήκε εντυπωσιακά στο ματς και προηγήθηκε με 1-4 αλλά οι γηπεδούχες μείωσαν την απόσταση για το 3-4 της δεύτερης περιόδου. Η αντεπίθεση της ιταλικής ομάδας είχε και συνέχεια καθώς βρέθηκε μπροστά με 7-4 (σερί 6-0) πριν η Γλυφάδα σκοράρει πάλι μετά από 17 λεπτά!

Η Πάντοβα έκανε το 8-5, Φουντωτού και Γρηγοροπούλου μείωσαν 8-7 αλλά η ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου δεν κατάφερε κάτι περισσότερο

Αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού η Σταμολάμπρου και λύγισε την ώρα που έκανε δηλώσεις (vid)
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

17:16 - 04.11.2023

Αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού η Σταμολάμπρου και λύγισε την ώρα που έκανε δηλώσεις (vid)

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των «πράσινων». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ελληνίδα παίκτρια κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της να βάλει τα κλάματα.

ΠΑΝΤΟΒΑ (ΙΤΑΛΙΑ) - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR 8-7

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 4-0, 1-3

ΠΑΝΤΟΒΑ (Στέφανο Ποστερίβο): Τεάνι, Μπακέλε, Κασάρα 2, Σάαπ, Κεϊρόλο 2, Κασόν, Μίλο 2, Γιάκομπι, Προϊέτι, Μεγκιάτο 2, Ντέλι Γκουάντι, Γκριγκολόν, Ποτζάνι.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου 1, Μουστακαρία, Αναστασία Λούδη, Γρηγοροπούλου 3, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκι, Ο’Ράιλι, Φουντωτού 3, Πιοβάν, Κουρέτα, Τσιάρα.