Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρζισζτόφ Κομαρζέφσκι
i

© ερασιτεχνική ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρζισζτόφ Κομαρζέφσκι

Sportal newsroom 17:32 - 26.06.2023

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρζισζτόφ Κομαρζέφσκι για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του συλλόγου.

Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Κρζισζτόφ Κομαρζέφσκι. Ο 24χρονος εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Ο Κρζισζτόφ Κομαρζέφσκι είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Πολωνίας. Ο 24χρονος παίκτης έχει σημαντική εμπειρία αφού αγωνιζόταν στο Champions League. Η τέως ομάδας του, Βίσλα Πλοκ, έφτασε ένα βήμα από το Final 4, όπου και αποκλείστηκε από το Μαγδεμβούργο, που κατέκτησε το τρόπαιο.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κρζισζτόφ Κομαρζέφσκι. Ο 24χρονος (16/09/1998) δεξιός εξτρέμ, ύψους 1,90 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Κομαρζέφσκι είναι διεθνής με την Εθνική Πολωνίας, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από την Wybrzeże Gdańsk, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίζεται με την Wisła Płock. Με τον πολωνικό σύλλογο έπαιξε στο EHF European League, αλλά πέρσι και στο EHF Champions League.

Κρζισζτόφ, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!», αναφέρει η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Οι Ισπανοί για πρώτη φορά κατεβάζουν το πιθανό deal της ΑΕΚ για Πινέδα, κάτω από τα 6 εκατομμύρια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:10 - 26.06.2023

Οι Ισπανοί για πρώτη φορά κατεβάζουν το πιθανό deal της ΑΕΚ για Πινέδα, κάτω από τα 6 εκατομμύρια

Μετά από δημοσιεύματα για 7 και 8 εκατομμύρια ευρώ, στην Ισπανία για πρώτη φορά κατεβάζουν κάτω από τα 6 εκατομμύρια το πιθανό deal της ΑΕΚ με την Θέλτα για τον Πινέδα

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες την παραμονή του Αλέξη Αλβανού στον πάγκο της ανδρικής ομάδας χάντμπολ. Με τον Έλληνα προπονητή στο τιμόνι, η Ένωση κατέκτησε το πρωτάθλημα σε πέμπτο τελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή. Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από την ομάδα του Πειραιά στα ημιτελικά του Final 4 του Κυπέλλου που έγινε στο Ναύπλιο.