Το ξεκαθάρισμα στην υπόθεση Άμραμπατ, θα «ξεκλειδώσει» κινήσεις στον σχεδιασμό της ΑΕΚ
i

Νορντίν Άμραμπατ/©intime

Το ξεκαθάρισμα στην υπόθεση Άμραμπατ, θα «ξεκλειδώσει» κινήσεις στον σχεδιασμό της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 13:16 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 26.06.2023

Άμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην υπόθεση του Άμραμπατ και αυτό θα παίξει ρόλο στις επόμενες κινήσεις.

Είναι προφανές πως ειδικά από την στιγμή που ξεκινά και η καλοκαιρινή προετοιμασία, η ΑΕΚ δεν θέλει να αφήνει μέρες να περνούν ανεκμετάλλευτες. Και θέλει να κλείνει μια προς μια τις ανοιχτές εκκρεμότητες. 

Μια εξ αυτών, αφορά την υπόθεση του Νορντίν Άμραμπατ. Είναι υπόθεση που παραμένει ορθάνοιχτη όχι διότι πολύ απλά δεν έχει τελειώσει, αλλά επειδή η ΑΕΚ (αλλά και ενδεχομένως και ο παίκτης) την προσέγγισε διαφορετικά μετά τον τραυματισμό του Φερνάντες

Το συμβόλαιο του Άμραμπατ με την ΑΕΚ λήγει σε τέσσερις μέρες από τώρα. Είναι πλέον πολύ φανερό πως υπάρχει μια διαφορετική συζήτηση ανάμεσα στις δυο πλευρές για το μέλλον. Διότι και η ΑΕΚ ήταν περισσότερο θετική στο να μείνει και να ανανεώσει ο Μαροκινός, αλλά και ο παίκτης δεν φαίνεται να έχει βρει στην Ολλανδία ένα συμβόλαιο που να τον ικανοποιεί. Αυτό δεν σημαίνει πως θα υπάρξει συμφωνία για να παραμείνει ο Άμραμπατ. Για πολλούς λόγους. 

Το μόνο σίγουρο στην υπόθεση, είναι η πρόθεση κυρίως της ΑΕΚ, είναι το θέμα να το ξεκαθαρίσει άμεσα. Όχι μόνο διότι θέλει να βάλει σε μια σειρά το κλείσιμο εκκρεμοτήτων, ούτε μόνο για τους τυπικούς λόγους που το συμβόλαιο λήγει. Κυρίως διότι το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης με τον Άμραμπατ, θα "ξεκλειδώσει" και κινήσεις στον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Η ΑΕΚ δεδομένα ψάχνει στην αγορά για έναν ακραίο επιθετικό. Ανεξάρτητα με την εξέλιξη στην υπόθεση του Μαροκινού. 

Αν όμως κλείσει θετικά το θέμα του Άμραμπατ, τότε η ΑΕΚ θα επικεντρωθεί σ' αυτή την αναζήτηση ακραίου, χωρίς να έχει στην άκρη του μυαλού πως έχει προκύψει μια επιπλέον ανάγκη. Σε διαφορετική περίπτωση, στην Ένωση θα διαφοροποιήσουν τις αναζητήσεις τους στην μεταγραφική αγορά, για τα άκρα της επίθεσης. Θα κοιτάξουν για δυο ποδοσφαιριστές και ενδεχομένως πλέον με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά.