«Η ΑΕΚ δεν διαλύεται, ούτε κηδεύεται»

ΑΕΚ βόλεϊ ανδρών

i

© Intime

«Η ΑΕΚ δεν διαλύεται, ούτε κηδεύεται»

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:33 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 12.09.2023
Ξεκάθαρη είναι η ΑΕΚ σχετικά με το μέλλον της ομάδας βόλεϊ ανδρών του συλλόγου.

«Η ΑΕΚ ούτε κηδεύεται, ούτε διαλύεται», επισημαίνεται από την Ένωση σχετικά με το μέλλον της ομάδας βόλεϊ ανδρών του συλλόγου. Η Ένωση, που ανέβηκε στη Volley League ως πρωταθλήτρια της Pre League, δεν θα καταφέρει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΣΑΠ, να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.

Η Λίγκα ανακοίνωσε wild card για τη θέση της Ένωσης, την οποία μετά από λίγες μέρες γνωστοποίησε ότι δεν θα δοθεί. Έτσι το φετινό πρωτάθλημα της Volley League θα γίνει με 9 ομάδες.

Το μέλλον της ΑΕΚ παραμένει άγνωστο. Ωστόσο από την Ένωση λένε ότι το τμήμα δεν διαλύεται. 

Πριν κάποια χρόνια, η ΑΕΚ επέλεξε να μην κατέβει στην κατηγορία, αρνούμενη να υποταχθεί σε εκβιασμούς που την προσέβαλαν και την ζημίωναν. Δεν διαλύθηκε τότε. Και δεν θα διαλυθεί ούτε τώρα.

Η ΑΕΚ ανέβηκε και έφτιαξε ομάδα φέτος και υπέγραψε και συμβόλαια με αθλητές, με σκοπό να παίξει στην Α1, διακανονίζοντας και το μέρος των οφειλών που απέμενε σε κάποιους παλιούς αθλητές.

Τις οφειλές κατά κεφάλαιο 1.000.000 ευρώ που παρέλαβε το έτος 2013, τις μείωσε σε 250.000 ευρώ. Ωστόσο κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να εξοφληθούν με τόκους υπερημερίας και επιδικίας, αυξάνοντας την απαίτησή τους στο διπλάσιο ή και τριπλάσιο της αρχικής, παρόλο που σημαντικό μέρος του κεφαλαίου, έχει πληρωθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Ασύλληπτη ομολογία Κόκε: «Στο ποδόσφαιρο έβγαζα 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, με τα ναρκωτικά τα έβγαζα σε δύο μήνες!»
SUPER LEAGUE

11:36 - 11.09.2023

Ασύλληπτη ομολογία Κόκε: «Στο ποδόσφαιρο έβγαζα 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, με τα ναρκωτικά τα έβγαζα σε δύο μήνες!»

Ο Σέρχιο Κόκε παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων στάθηκε στις δικαστικές περιπέτειες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Η ΑΕΚ εντός των επόμενων ημερών θα κοινοποιήσει επίσημα σε κάθε αθλητή τον τρόπο εξόφλησής της απαίτησης του, εντός τετραμήνου. Κι αυτό θα γίνει ακόμα και αν η ΕΣΑΠ δεν της επιτρέπει ακόμη και σήμερα, να καταθέσει φάκελο στην ΕΕΑ, επιτρέποντας και προτρέποντας τους αθλητές του φετινού ρόστερ της να αναζητήσουν άλλη ομάδα για να παίξουν φέτος.

Το βόλεϊ της ΑΕΚ σε πείσμα κάποιων, συνεχίζει να υπάρχει, με ρίζες βαθιές στις επιτυχημένες ακαδημίες και υποδομές του σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Οι «Κασσάνδρες» ας ανατρέξουν στην «οριστική διάλυση» που είχαν αναφέρει, πάλι με τον ίδιο τρόπο πριν λίγα χρόνια. Όπως διαψεύστηκαν τότε, έτσι θα διαψευστούν και τώρα», αναφέρουν κύκλοι της Ένωσης ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τις κινήσεις που θα κάνει ο σύλλογος.