Στο Καματερό ο αγώνας της ΑΕΚ με τη Βολουντάρι
i

© Intime

Στο Καματερό ο αγώνας της ΑΕΚ με τη Βολουντάρι

Sportal newsroom 16:58 - 06.10.2023

Στο Καματερό θα διεξαχθεί ο αγώνας της ΑΕΚ με τη Βολουντάρι για το Challenge Cup γυναικών.

Βρέθηκε, προσωρινή, λύση για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βολουντάρι για τη φάση των «64» στο Challenge Cup βόλεϊ γυναικών. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο αγώνας θα γίνει στο Καματερό.

Το ματς που θα γίνει την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 18:00 το απόγευμα. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ επρόκειτο να δώσει τους αγώνες της στο βόλεϊ γυναικών στην αίθουσα «Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ, ωστόσο το λουκέτο στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας έφερε και το κλείσιμο του συγκεκριμένου κομματιού.

Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί και με τους αγώνες της ΑΕΚ στο χάντμπολ ανδρών. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε επ' αόριστον και πλέον αναζητείται μόνιμη λύση για τη στέγαση των τμημάτων της Ένωσης.

«Διαχρονικά ακούμε εξαγγελίες αλλά αυτή την φορά είναι συγκεκριμένες. Δεν είναι κενό γράμμα. Είναι χρήματα και διαγωνισμοί που τρέχουν. Η αναβάθμιση όλου του χώρου του ΟΑΚΑ έχει δρομολογηθεί. Προέκυψε το πρόβλημα με το στέγαστο Καλατράβα, πράγμα που κανείς δεν περίμενε αλλά η μελέτη έδειξε πως υπάρχει στατική αστάθεια.

Αμέσως αποφασίστηκε η προσωρινή αναστολή λειτουργίας. Τα υπόλοιπα όμως λειτουργούν κανονικά. Κινηθήκαμε ταχύτατα σε συνεννόηση με τις ομοσπονδίες και τα σωματεία και υπήρξε αύξηση του προϋπολογισμού κατά 30%. Τα χρήματα αυτά θα φανούν άμεσα, καθώς θα δημιουργήσουν αθλητικές υποδομές και θα βοηθήσουν στην μεταφορά των αθλητικών σωματείων σε άλλους χώρους.

Γνωρίζουμε το πρόβλημα για την ομάδα της ΑΕΚ στο χάντμπολ και για όλες έχουμε δρομολογήσει μια διευκόλυνση και είμαστε σε ένα ποσοστό των 95% οργανωτικής αποκατάστασης. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ θίγονται περισσότερο από όλες τις άλλες και θα είμαστε στο πλευρό τους», ανέφερε ο Γιάννης Βρούτσης, αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού.