Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Θέμης Ηλιόπουλος
i

© ερασιτεχνική ΑΕΚ

Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Θέμης Ηλιόπουλος

Sportal newsroom 16:06 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:06 - 27.06.2023

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την παραμονή του Θέμη Ηλιόπουλου στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του συλλόγου.

Στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ θα είναι και τη νέα σεζόν ο Θέμης Ηλιόπουλος. Ο 26χρονος αριστερόχειρας ίντερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Ο διεθνής παίκτης του χάντμπολ θα συμπληρώσει μία τριετία στην Ένωση αφού υπέγραψε πρώτη φορά με την ΑΕΚ το 2021. Θυμίζουμε ότι η Ένωση κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα Ελλάδας νικώντας στον πέμπτο τελικό τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή. Η ΑΕΚ αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου από την ομάδα του Πειραιά.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Θέμη Ηλιόπουλο. Ο 26χρονος (16/12/1996) αριστερόχειρας ίντερ, ύψους 1,95 μ., υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Θέμης Ηλιόπουλος θα συμπληρώσει μία τριετία με τα κιτρινόμαυρα, καθώς ήρθε στην ΑΕΚ το 2021. Πέρυσι αποτέλεσε βασικό μέλος της ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Θέμης Ηλιόπουλος δήλωσε στο aek.gr: «Χαίρομαι πολύ που μένω στην ομάδα και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Από εκεί και πέρα, η μπάλα πάντα χαμηλά και σκληρή δουλειά. Θα είναι μια πάρα πολύ απαιτητική χρονιά και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Θέμη, καλή επιτυχία και για την επόμενη σεζόν!», αναφέρει η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.