Στο τουρνουά της Στρούγκα η ΑΕΚ
i

© Intime

Στο τουρνουά της Στρούγκα η ΑΕΚ

Στο τουρνουά της Στρούγκα θα λάβει μέρος η ομάδα χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ.

Η ομάδα χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για τη Βόρεια Μακεδονία. Η Ένωση θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά της Στρούγκα για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Πάντσεβο και την Αλκαλόιντ. Ο προπονητής της ομάδας, Αλέξης Αλβανός, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της Handball premier ξεκινάει το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Η ΑΕΚ έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις το καλοκαίρι. Η Ένωση, την περασμένη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στον πέμπτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή. Η ομάδα του Αλέξη Αλβανού αποκλείστηκε από τους Πειραιώτες στα ημιτελικά του Κυπέλλου στο Final 4 του Ναυπλίου.

«Αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης, για το 51ο Διεθνές Τουρνουά της Στρούγκα, η αποστολή της ΑΕΚ, που συμμετέχει για 4η διαδοχική χρονιά στην εν λόγω διοργάνωση.

Η ομάδα του Αλέξη Αλβανού δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, με όλους τους αθλητές να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή της «Ένωσης».

Θυμίζουμε πως σήμερα, που είναι η πρώτη μέρα του Τουρνουά, η ΑΕΚ έχει ρεπό. Την Πέμπτη (17/08, 19:30) μπαίνει στη «μάχη» κόντρα στην Ντιναμό Πάντσεβο, ενώ την Παρασκευή (18/08, 21:30) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Αλκαλόιντ.

Ο προπονητής της ομάδας, Αλέξης Αλβανός, δήλωσε: «Για ακόμη μία φορά συμμετέχουμε στο Τουρνουά της Στρούγκα και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Οι προσδοκίες μας είναι πάντα οι ίδιες. Δηλαδή υψηλές. Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα απέναντι σε εξαιρετικές ομάδες», αναφέρει η ενημέρωση της ΑΕΚ.