Επέστρεψε στην ΑΕΚ ο Μαξιμιλιέν Τικ

Επέστρεψε στην ΑΕΚ ο Μαξιμιλιέν Τικ

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:28 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 09.01.2024

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και πάλι ο Μαξιμιλιέν Τικ.

Ο Μαξιμιλιέν Τικ επέστρεψε στην ομάδα χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ. Ο Γάλλος εξτρέμ θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της Ένωσης, έξι μήνες μετά την αποχώρησή του.

Ο Τικ θα ενισχύσει και πάλι την ΑΕΚ στην προσπάθεια που κάνει τη φετινή σεζόν. Ο 30χρονος παίκτης αγωνίστηκε στην Ένωση και την περασμένη σεζόν και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες στην πορεία μέχρι την κατάκτηση της Handball premier.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ θα συνεχίζει την πορεία της με νέο προπονητή στον πάγκο. Η Ένωση ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την αποχώρηση του Ντράγκαν Τζούκιτς και την πρόσληψη του Φρεντερίκ Μπουζόν στη θέση του.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μαξιμίλιεν Τικ. Ο 30χρονος (03/09/1993) Γάλλος αριστερός εξτρέμ επιστρέφει στην ανδρική ομάδα Χάντμπολ, μετά από απουσία έξι μηνών.

Ο Μαξιμίλιεν Τικ φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 και αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της κατάκτησης της Handball Premier.

Μαξιμίλιεν, καλώς ήρθες ξανά στην οικογένεια της ΑΕΚ!», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ. Η Ένωση απώλεσε το σούπερ καπ από τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα της σεζόν και αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων του EHF European League. Στο τελευταίο ματς του 2023, η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Handball premier.