Αφρουδάκης: «Να έχουμε ένα ακόμα πιο δυνατό και ποιοτικό πρωτάθλημα»
i

© Intime

Αφρουδάκης: «Να έχουμε ένα ακόμα πιο δυνατό και ποιοτικό πρωτάθλημα»

Sportal newsroom 16:42 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:23 - 29.05.2024

Ο Γιώργος Αφρουδάκης, πρώτος αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, έκανε τον απολογισμό των τελικών φάσεων του Κυπέλλου πόλο ανδρών και γυναικών.

Ο Εθνικός στις γυναίκες και ο Ολυμπιακός στους άνδρες κατέκτησαν τα Κύπελλα στο πόλο. Με την ιδιότητα του ως Α’ Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας αλλά και εκ των δημιουργών του Απόλλωνα Σμύρνης, μίλησε ο Γιώργος Αφρουδάκης.

Τόνισε χαρακτηριστικά μετά την ολοκλήρωση του Final -8 Ανδρών και το Final -4 των Γυναικών στο Stoiximan Κύπελλο Ελλάδας που φιλοξενήθηκε το τριήμερο 9-11/5 στις εγκαταστάσεις του ΝΟ Βουλιαγμένης στον Λαιμό: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης που φιλοξένησε τη διοργάνωση, ήταν άψογος από κάθε πλευρά. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, άξιος Κυπελλούχος, είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μια από τις καλύτερες της Ευρώπης. Να δώσω συγχαρητήρια στον Εθνικό που κατέκτησε το Κύπελλο στις γυναίκες.

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν μια ιστορική στιγμή να παίξει στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του. Η ομάδα έχει καταφέρει πολλά πράγματα σε λίγα χρόνια ιστορίας που μετράει. Εύχομαι να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στον Απόλλωνα, όπως και για όλες τις ομάδες μας, ώστε να έχουμε ένα ακόμα πιο δυνατό και ποιοτικό πρωτάθλημα και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Η ελληνική υδατοσφαίριση έχει ανάγκη από ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, και μακάρι τα επόμενα χρόνια να ανέβουν και άλλες ομάδες μας. Για να μπορούμε εν τέλει να βοηθάμε και την Εθνική μας ομάδα. Το μεγάλο ραντεβού το ξέρουμε όλοι είναι το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας θα έχει τουλάχιστον 41 αθλητές/ τριες στο κορυφαίο αυτό γεγονός, και ελπίζω να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα».