Αϊλίν Χνάτιουκ: Η εντυπωσιακή ρεπόρτερ του NFL που κάνει τους φιλάθλους των άλλων ομάδων να «αλλαξοπιστούν»

Αϊλίν Χνάτιουκ

i

© .instagram.com/aileenhnatiuk

Αϊλίν Χνάτιουκ: Η εντυπωσιακή ρεπόρτερ του NFL που κάνει τους φιλάθλους των άλλων ομάδων να «αλλαξοπιστούν»

Sportal newsroom 14:27 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:57 - 03.03.2023

Η δημοφιλία της ρεπόρτερ των Νιου Ορλίνς Σεντς έχει ανέβει κατακόρυφα, μαζί με τον αριθμό των φιλάθλων που ζητούν από εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα να την προσθέσουν στο δυναμικό τους

Οι φίλοι του NFL στην Αμερική έχουν εδώ και λίγο καιρό βρει το νέο τους ενδιαφέρον, το οποίο ακούει στο όνομα Αϊλίν Χνάτιουκ. Η πρώην βολεϊμπολίστρια του East Carolina University και κόρη του άλλοτε πρωταθλητή του γκολφ Γκλεν Χνάτιουκ, αποφοίτησε το 2018 από το πανεπιστήμιο και έκτοτε εργάζεται ως αθλητική ρεπόρτερ. 

Το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της 27χρονης έχει όπως είναι φυσιολογικό τραβήξει τα βλέμματα των φιλάθλων, οι οποίοι όποτε βγαίνει για ρεπορτάζ η γοητευτική Αϊλίν μένουν κολλημένοι ευλαβικά στις οθόνες τους. Έχουν δε φτάσει στο σημείο να στέλνουν μαζικά μηνύματα όπως μαθαίνουμε σε μεγάλα διεθνή δίκτυα ώστε να εντάξουν την Χνάτιουκ στο δυναμικό τους, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να αυξηθεί η εμβέλεια της προβολής της, να τη βλέπουν δηλαδή συχνότερα, με απλά λόγια. 

Εδώ και ένα χρόνο καλύπτει για το τοπικό μέσο BRProud το ρεπορτάζ των Νιου Ορλίνς Σεντς. Ένα από τα τελευταία της βίντεο «έγραψε» πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές, και η δημοσιότητά της βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία. «Θα χρειαστώ να έρθει κάποιος να μου μαζέψει το σαγόνι από το πάτωμα», έγραψε σε σχόλιο ένας φίλαθλος, «είμαι ειλικρινά έκπληκτος που δεν την έχει υπογράψει ακόμα το ESPN ή το FOX», έγραψε ένας άλλος, πιο μετρημένος. 

Το σίγουρο είναι πως η συμπαθέστατη Αϊλίν έχει μεγάλο «ρεύμα» στην Αμερική, και δεν αποκλείεται να δούμε σχετικά σύντομα μια μετακίνησή της σε πιο mainstream δίκτυο. Ποιός ξέρει, ίσως μια μέρα να τη δούμε να καλύπτει το ρεπορτάζ σε ένα τελικό Super Bowl με τον δικό μας Γιώργο Καρλάφτη ξανά παρόντα!