Ο Πικέ μίλησε για την «παρεξηγημένη» φωτογραφία με τον Ιμπραΐμοβιτς 13 χρόνια μετά

Ο Πικέ μίλησε για την «παρεξηγημένη» φωτογραφία με τον Ιμπραΐμοβιτς 13 χρόνια μετά

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:50 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 03.03.2023

Ο Ζεράρ Πικέ έδωσε εξηγήσεις για τη φωτογραφία με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο parking των εγκαταστάσεων της Μπαρτσελόνα 13 χρόνια μετά.

Σάλο είχε προκαλέσει μία φωτογραφία στο parking των εγκαταστάσεων της Μπαρτσελόνα το 2010 με πρωταγωνιστές τους Ζεράρ Πικέ και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. 13 χρόνια μετά ο πρώην αμυντικός των Καταλανών έδωσε εξηγήσεις για αυτή τη περιβόητη φωτογραφία κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Ibai Llanos, όπου μιλούσαν κυρίως για τα όσα συνέβησαν στο Kings League. 

Ο πρώην στόπερ των «μπλαουγκράνα» δεν δίστασε να μιλήσει για το συγκεκριμένο περιστατικό και να αποκαλύψει την αλήθεια, ξεκαθαρίζοντας ότι η φωτογραφία βγήκε... εκτός πλαισίου.

 «Σε εκείνη τη φωτογραφία βρισκόμαστε στο πάρκινγκ του συλλόγου. Εκεί είναι το αυτοκίνητό μου και τα ΜΜΕ. Θα μπορούσα να φιληθώ με τον Ζλάταν, αλλά όχι στο πάρκινγκ του συλλόγου. Η φωτογραφία είναι εντελώς εκτός... πλαισίου. Το καλύτερο από όλα, ήταν η αντίδραση του Ζλάταν», είπε ο Ζεράρ Πικέ. 

Η Σακίρα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό με τον Πικέ: «Υπάρχει μία θέση στην κόλαση για τέτοιες γυναίκες» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

21:33 - 27.02.2023

Η Σακίρα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό με τον Πικέ: «Υπάρχει μία θέση στην κόλαση για τέτοιες γυναίκες» (vid)

Η Σακίρα μίλησε on camera για το διαζύγιό της με τον Πικέ και μεταξύ άλλων, στο teaser που κυκλοφόρησε, αποτυπώνεται η ίδια να αφήνει αιχμές προς την Κλάρα Κία Μαρτί, η οποία αποτέλεσε αιτία χωρισμού για το ζεύγος.

Όσο για την αντίδραση του Σουηδού σταρ, όπως είχε γίνει γνωστό τότε, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κι αυτός απάντησε: «Όχι, όχι, εσύ και η αδελφή σου ελάτε σπίτι τώρα και θα αποδείξω ότι δεν είμαι γκέι».

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα είχε αναφερθεί και στο παρελθόν για το τί συνέβη εκείνη την ημέρα. Συγκεκριμένα, ο Ζεράρ Πικέ είχε πει στο περιοδικό «FourFourTwo» ότι επρόκειτο για παρεξήγηση και ότι είχε πλησιάσει τον Ζλάταν  Ιμπραΐμοβιτς για να τον συγχαρεί μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του.