Ανδρεόπουλος: «Η ομάδα είναι έτοιμη - Δεν συγχωρούνται λάθη»

Δημήτρης Ανδρεόπουλος

i

© Intime

Ανδρεόπουλος: «Η ομάδα είναι έτοιμη - Δεν συγχωρούνται λάθη»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος για τους αγώνες του Final 4 του Κυπέλλου ανδρών.

Σε ρυθμούς Final 4 Κυπέλλου κινούνται οι τέσσερις φιναλίστ. Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό στη διοργάνωση της Λάρισας, ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον Μίλωνα (29/3, 17:00) στην τρίτη φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Το τριφύλλι μετράει δύο νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ωστόσο, όπως τόνισε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος οι αγώνες του Final 4 είναι διαφορετικοί. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη τύπου της διοργάνωσης σημείωσε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη αλλά πρέπει να δει την ετοιμότητα του Θανάση Πρωτοψάλτη.

Ο Έλληνας ακραίος τραυματίστηκε στον τέταρτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Το τριφύλλι πήρε τη νίκη με 3-1 σετ και με 3-1 νίκες προκρίθηκε στους τελικούς της Volley League.

«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Χαρούμενοι που βρισκόμαστε στη Λάρισα. Από τη μεριά μας ελπίζουμε να ανταποδώσουμε μέσα από την αγωνιστικότητα μας, αλλά και το ήθος των αθλητών μας τη φιλοξενία. Η ομάδα μου είναι έτοιμη, περιμένουμε να δούμε την ετοιμότητα του Πρωτοψάλτη. Τα Final-4 είναι διαφορετικά από τα πλέι οφ και δε συγχωρούνται λάθη. Στο Κύπελλο βρίσκονται δίκαια οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους», είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

«Ευχαριστούμε το δήμο Λάρισας και τη Θεσσαλία που μας φιλοξενούν σε αυτό το τουρνουά. Όλοι οι αθλητές θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στα παιχνίδια που θα έρθουν. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και να είμαστε όλοι υγιείς», σχολίασε με τη σειρά του ο Ανδρέας Φράγκος, αρχηγός του τριφυλλιού.