Η Ντρισμπιώτη αναδείχθηκε ξανά πρωταθλήτρια Ευρώπης

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Η Ντρισμπιώτη αναδείχθηκε ξανά πρωταθλήτρια Ευρώπης

Κώστας Τσιακλής 15:16 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 21.05.2023

Ακόμα μια επιτυχία για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο πρωτάθλημα ομάδων βάδην.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγραψε ξανά ιστορία αφού κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων βάδην, το οποίο διεξήχθη στην Τσεχία. Η Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου δεν σταματάει να διακρίνεται στο χώρο αφού για ακόμα μια φορά κατέκτησε την κορυφή.

Αυτή τη φορά η Ντρισμπιώτη τερμάτισε πρώτη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων βάδην που διεξήχθη στο Ποντεμπράντι της Τσεχίας. Η Ντρισμπιώτη έκανε εξαιρετικό αγώνα και βγήκε μπροστά από περίπου στα μισά της διαδρομής και παρέμεινε εκεί μέχρι τα τελευταία, καθοριστικά χιλιόμετρα. Έτσι, με επίδοση 1:29.17 τερμάτισε πρώτη και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο πρωτάθλημα ομάδων βάδην.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η χρυσή Ολυμπιονίκης και μεγάλη ανταγωνιστής της από την Ιταλία, Αντονέλλα Παλμιζάνο, η οποία ολοκλήρωσε με χρόνο 1:29.19. Την πρώτη τριάδα έκλεισε η Άνα Καμπετσίνα από την Πορτογαλία με επίδοση 1:29.35.

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου που επίσης συμμετείχε στον αγώνα, τερμάτισε στη 17η θέση με 1:34.30, κάνοντας φετινό ρεκόρ ενώ η Όλγα Φιάσκα τερμάτισε στην 28η θέση με 1:38.55.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ντρισμπιώτη αναδείχθηκε δύο φορές ως πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην ενώ πρόσφατα κατέκτησε και το Βαλκανικό πρωτάθλημα.