Η Μαρία Μενούνος πήρε ελληνικό διαβατήριο και θα τρέξει στον Μαραθώνιο της Αθήνας
i

© Instagram

Η Μαρία Μενούνος πήρε ελληνικό διαβατήριο και θα τρέξει στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Sportal newsroom 21:29 - 18.05.2023

Η Μαρία Μενούνος πόζαρε όλο χαρά μπροστά από το Καλλιμάρμαρο.

Η Μαρία Μενούνος πήρε επίσημα την ελληνική υπηκοότητα. Η ομογενής παρουσιάστρια πόζαρε όλο καμάρι με το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια της μπροστά από το Καλλιμάρμαρο.

Το σημείο που φωτογραφήθηκε δεν είναι τυχαίο αφού η Μαρία Μενούνος σκοπεύει να πάρει μέρος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της . Η παρουσιάστρια, που ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να πάρει το ελληνικό διαβατήριο.

«Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και στο διαβατήριο!! Και δεν θα υπήρχε καλύτερο μέρος να το μοιραστώ αυτό από την Χώρα μου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Ελληνικά προξενεία της Βοστώνης και του Λος Άντζελες, ειδικά στην κα Ελένη Μελετίου και Μαρία Κουκούτση που προσφέρανε στην οικογένεια μου», ανέφερε η Μαρία Μενούνος μέσω instagram.

Η Μαρία Μενούνος γεννήθηκε στις ΗΠΑ από Έλληνες γονείς. Η καταγωγή της είναι από τον Άκοβο της Αρκαδίας. Σπούδασε στο κολλέγιο Έμερσον και τη δεκαετία του 1990 ξεκίνησε η πορεία της στην αμερικανική τηλεόραση.

Έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό το 2006. Τότε, είχε παρουσιάσει μαζί με τον Σάκη Ρουβά τη Eurovision που είχε φιλοξενηθεί στην Αθήνα.