Στον ΑΟ Θήρας η Παπαγεωργίου - Συνεχίζει στη Σαντορίνη η Αγγελοπούλου

Στον ΑΟ Θήρας η Παπαγεωργίου - Συνεχίζει στη Σαντορίνη η Αγγελοπούλου

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:42 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:20 - 29.05.2024

Παίκτρια του ΑΟ Θήρας είναι η Μαρκέλλα Παπαγεωργίου, που ανακοινώθηκε από την ομάδα της Σαντορίνης.

Στη Σαντορίνη θα μπλοκάρει τη νέα σεζόν η Μαρκέλλα Παπαγεωργίου. Η Ελληνίδα κεντρική ανακοινώθηκε από τον ΑΟ Θήρας σε μία σημαντική μετακίνηση για την ομάδα των Κυκλάδων που ενισχύει το ελληνικό στοιχείο.

Η Μαρκέλλα Παπαγεωργίου αγωνίστηκε τις προηγούμενες τέσσερις σεζόν στη Θέτιδα Βούλας βοηθώντας σημαντικά την ομάδα των νοτίων προαστίων.

«Την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρκέλλα Παπαγεωργίου ανακοινώνει ο Α.Ο. Θήρας

Η διοίκηση του Α.Ο Θήρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την αθλήτρια Μαρκέλλα Παπαγεωργίου για την αγωνιστική περίοδο της Volley League γυναικών 2024-2025.

Γεννημένη στις 22 Δεκεμβρίου του 1999 στην Ελλάδα η 25χρονη Μαρκέλλα, έχει ύψος 1.85μ, και αγωνίζεται ως κεντρική.

Η Μαρκέλλα ξεκίνησε την καριέρα της στην Ανόρθωση Αμμοχώστου το διάστημα 2015 – 2017, συνέχισε στον Πανιώνιο την περίοδο 2017-2018, στην Άρτεμη Κορυδαλού το 2018- 2019, στον Ηλυσιακό το 2019-2020 και στη Θέτιδα Βούλας το διάστημα 2020 – 2024.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα αγωνιστώ για την ομάδα του ΑΟ Θήρας την σεζόν 2024-2025, αποτελεί μια καινούργια πρόκληση για εμένα! Εύχομαι να είναι μια επιτυχημένη χρόνια, με υγεία πάνω απ όλα!” δήλωσε η αθλήτρια με την υπογραφή της συμφωνίας της με τον Α.Ο. Θήρας.

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει τη Μαρκέλλα Παπαγεωργίου και της εύχεται μία νέα σεζόν με υγεία και επιτυχία στους στόχους της», αναφέρει ο ΑΟ Θήρας για τη Μαρκέλλα Παπαγεωργίου.

Η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε την παραμονή της Ειρήνης Αγγελόπουλου στην ομάδα. Η Ελληνίδα διαγώνια είναι μία ακόμη που ανανεώνει το συμβόλαιό της μετά τις Στέλλα Χριστοδούλου και Χριστίνα Αδαμοπούλου. Θυμίζουμε ότι στο τιμόνι της ομάδας θα είναι και τη νέα σεζόν ο Ματέο Φρέσκι.

«Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ειρήνη Αγγελοπούλου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν της Volleyleague γυναικών 2024-2025.

H Ειρήνη Αγγελοπούλου που αγωνίζεται ως διαγώνια, θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της για την επίτευξη των φετινών στόχων της ομάδας μας.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την συνέχιση της συνεργασίας της η Ειρήνη Αγγελοπούλου δήλωσε : “Είμαι πολυ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ακόμη μια χρόνια στο μεγάλο σωματείο του Α.Ο. Θήρας. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια της Σαντορίνης για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να έχουμε μια όμορφη σεζόν με υγεία και επιτυχίες.”

Ο Α.Ο. Θήρας εύχεται στην Ειρήνη “μία καλή και υγιή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και θετικά αποτελέσματα για την ίδια, αλλά και την ομάδα μας», αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας για την Αγγελοπούλου.