Ανανέωσε με τον ΑΟ Θήρας ο Ματέο Φρέσκι
i

© ΑΟ Θήρας

Ανανέωσε με τον ΑΟ Θήρας ο Ματέο Φρέσκι

Στον πάγκο του ΑΟ Θήρας θα κάθεται και τη νέα σεζόν ο Ματέο Φρέσκι, που ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα των Κυκλάδων.

Ο Ματέο Φρέσκι συνεχίζει στον πάγκο του ΑΟ Θήρας. Ο Ιταλός προπονητής ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα των Κυκλάδων.

Ο Ματέο Φρέσκι καθοδήγησε την ομάδα της Σαντορίνης τη σεζόν 2023-2024 ως πρώτος προπονητής. Ο ΑΟ Θήρας αποκλείστηκε από τον Άρη σε νοκ άουτ προημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδα. Η ομάδα των Κυκλάδων κατέλαβε την τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο της Volleyleague γυναικών. Ωστόσο, ο ΑΟ Θήρας αποκλείστηκε στην πρώτη φάση των πλέι οφ από τη Θέτιδα Βούλας.

«Η διοίκηση του Α.Ο Θήρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 34χρονο Ιταλό τεχνικό της.

Ο Α.Ο. Θήρας συνεργάζεται για 3η φορά με τον Matteo Freschi, ο οποίος ήταν προπονητής της ομάδας μας την περίοδο της Volley League γυναικών 2023 – 2024 ενώ το διάστημα 2020 – 2021 διετέλεσε β’ προπονητής στον Α.Ο. Θήρας.

Στις πρώτες του δηλώσεις με την ανανέωση της θητείας του ως «τιμονιέρης» του Α.Ο. Θήρας ο Ιταλός προπονητής δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω την ανανέωση της συνεργασίας με τον σύλλογο. Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για μένα μιας και νιώθω μια υπέροχη σύνδεση με όλο το περιβάλλον ΑΟ Θήρας. Μετά το λυπηρό τέλος της σεζόν, η νοοτροπία μου ήταν ήδη στο δρόμο του να χτίσω τις βάσεις για την επόμενη σεζόν ώστε να δώσω κάτι παραπάνω για το νησί. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τη Σαντορίνη. Τώρα η προετοιμασία μας είναι σε εξέλιξη ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος”. Παράλληλα ο Matteo Freschi ανέφερε οτι ανυπομονεί να επιστρέψει σύντομα στη Σαντορίνη για να αναλάβει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα.

Η διοίκηση του συλλόγου μας καλωσορίζει ξανά τον Matteo στην οικογένεια του Α.Ο. Θήρας και του εύχεται μία νέα αγωνιστική σεζόν με υγεία, επιτυχίες και διακρίσεις!», αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας.