Τέλος από τα Πεύκα ο Κώστας Παπαδόπουλος
i

© Intime

Τέλος από τα Πεύκα ο Κώστας Παπαδόπουλος

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:16 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 10.04.2024

Τα Πεύκα ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο.

Μία σεζόν κράτησε η συνεργασία του Κώστα Παπαδόπουλο με τους Πρωταθλητές Πεύκων. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα προπονητή.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος οδήγησε τα Πεύκα στην άνετη παραμονή στην πρώτη τους συμμετοχή στη Volleyleague γυναικών και την είσοδο στα πλέι οφ. Τα Πεύκα αποκλείστηκαν από την ΑΕΚ σε νοκ άουτ προημιτελικό στο Κύπελλο.

«Η διοίκηση του Α.Σ. Πρωταθλητών Πεύκων ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας βόλεϊ γυναικών Κώστα Παπαδόπουλο.

Η ιστορική πρώτη χρονιά στην Volley League, που συνοδεύτηκε από την κατάκτηση της 7ης θέσης στην τελική κατάταξη, σηματοδότησε ένα ξεχωριστό και πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου.

Ευχαριστούμε τον Κ. Παπαδόπουλο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα», αναφέρει η ανακοίνωση των Πεύκων.

Πλέον, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναζητά νέο προπονητή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι παρελθόν από τα Πεύκα αποτελεί και η Κουβανή διαγώνιο Μορένο, που θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ιταλία.

«Με τη λήξη της συνεργασίας με τους Α.Σ.ΑΚ. Πρωταθλητές Πεύκων θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου , τις αθλήτριες και τη διοίκηση για την προσπάθεια , την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Σε μια ιστορική χρονιά πετύχαμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και καλή επιτυχία στην προσπάθεια του συλλόγου», ανέφερε ο Κώστας Παπαδόπουλος στο facebook μετά το τέλος της συνεργασίας του με τα Πεύκα.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι από τους πλέον έμπειρους Έλληνες προπονητές, έχοντας περάσει από πολλές ομάδες ανδρών και γυναικών. Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν βοηθός του Γιάννη Καλμαζίδη στην Εθνική γυναικών αλλά του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ ανδρών. Ο Έλληνας τεχνικός οδήγησε τον ΑΟ Θήρας σε δύο τελικούς Κυπέλλου. Το πιο πιθανό είναι ο έμπειρος προπονητής να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα την Ιταλία, όπου έχει εργαστεί κατά το παρελθόν.