Χειρουργήθηκε ο Ζουπάνης

Χειρουργήθηκε ο Ζουπάνης

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:43 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 08.04.2024

Ο Νίκος Ζουπάνης πέρασε την πόρτα του χειρουργείου αφού υπέστη ρήξη στον αχίλλειο κατά τη διάρκεια του Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών.

Ο Νίκος Ζουπάνης ήταν ο μεγάλος άτυχος του ημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Ο διαγώνιος της ομάδας του Πειραιά έπεσε άσχημα κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ και τραυματίστηκε σοβαρά.

Το επιτελείο των Πειραιωτών τον βοήθησε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Νίκος Ζουπάνης παρακολούθησε τον υπόλοιπο αγώνα σε καροτσάκι έχοντας δεμένο το αριστερό του πόδι.

«Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Νίκος Ζουπάνη, την Δευτέρα (8/4). Ο διαγώνιος της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, που υπέστη ρήξη αριστερού Αχιλλείου τένοντα και θλάση αριστερού υποκνημιδίου μυός, στο πρόσφατο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λάρισα, υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση αποκατάστασης στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρο.

Νίκο, περαστικά!», αναφέρει η ενημέρωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Το ακριβές διάστημα της απουσίας του Έλληνα παίκτη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στους τελικούς της Volley League. Το τριφύλλι έχει το πλεονέκτημα έδρας. Ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας θα γίνει την Πέμπτη 11 Απριλίου.

Ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού της Volley League με τον Παναθηναϊκό

Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού της της Volley League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Οι δύο «αιώνιοι» τίθενται αντιμέτωποι με φόντο τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε το Κύπελλο πριν λίγες ημέρες στο Final 4 της Λάρισας.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 σετ του Μίλωνα και με σκορ 3-2 στους μεταξύ τους ημιτελικούς θα διεκδικήσει το repeat κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το τριφύλλι ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ με σκορ 3-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Οι τελικοί της Volley League αναμένεται να ξεκινήσουν τη Πέμπτη 11 Απριλίου και η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έχει το πλεονέκτημα έδρας.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του δεύτερου τελικού της Volley League Ανδρών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα (15/4) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ενημερώνει τους φιλάθλους του για τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν σήμερα, Τετάρτη (3/4) και διατίθενται:

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.

Β) Καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Οι τιμές των εισιτηρίων: 5€, 10€, 15€, 20€, 25€», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.