«Ο Καλάθης είναι "φευγάτος" από τη Φενέρ – Ο Ολυμπιακός ανάμεσα στους διεκδικητές του»

Νικ Καλάθης

i

Νικ Καλάθης / © Euroleague

«Ο Καλάθης είναι "φευγάτος" από τη Φενέρ – Ο Ολυμπιακός ανάμεσα στους διεκδικητές του»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:34 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 16.05.2024

Ο Νικ Καλάθης δεν φαίνεται πως υπάρχει πιθανότητα να μείνει στην Φενέρ, με δημοσίευμα από την Τουρκία να τον φέρνει στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Πόλης και να εμπλέκει το όνομά του με τον Ολυμπιακό.

Ο Νικ Καλάθης, παρότι πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, φαίνεται πως συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες για να μείνει στην Φενέρμπαχτσε.

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ, ο οποίος διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Τούρκους, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία δεν μοιάζει πιθανό να παραμείνει στον σύλλογο.

Οπαδός έβρισε τον Σπανούλη και τα «άκουσε» από όλο το ΣΕΦ!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:49 - 07.04.2024

Οπαδός έβρισε τον Σπανούλη και τα «άκουσε» από όλο το ΣΕΦ!

Μια οπαδός στο πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακός - Περιστέρι τα έβαλε με τον Βασίλη Σπανούλη και τον έβρισε, με αποτέλεσμα να τα βάλουν μαζί της όλοι οι φίλοι των Πειραιωτών που καθόντουσαν κοντά της!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του Ajansspor, Μπουράκ Αλάτσα, ο Νικ Καλάθης θα αποχωρήσει από τη Φενέρ, με τον διεθνή γκαρντ να έχει ήδη προσεγγίσει, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ενδιαφέρον από κορυφαίε ομάδες.

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, ανάμεσα στους διεκδικητές του Νικ Καλάθη ειναι ο Ολυμπιακός, αλλά και η Αρμάνι Μιλάνο.

Ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος μετακόμισε στη Φενέρμπαχτσε το καλοκαίρι του 2022. Φέτος, σε 47 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει κατά μέσο όρο 6,3 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 5,2 ασίστ.