Το πρόγραμμα των τελικών της Volleyleague γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
i

© Intime

Το πρόγραμμα των τελικών της Volleyleague γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Το Σάββατο 13 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι τελικοί της Volleyleague γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΠΕ το πρόγραμμα των τελικών του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Το Σάββατο 13 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι αγώνες στο κλειστό του Ρέντη. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός, είχε καταλάβει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Ο δεύτερος τελικός θα γίνει στο κλειστό του Μετς την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 17:30 το απόγευμα. Ο τρίτος αγώνας μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα γίνει το Σάββατο 20 Απριλίου. Εφόσον χρειαστεί τέταρτος και πέμπτος αγώνες, θα γίνουν την Τέταρτη 24 Απριλίου και το Σάββατο 27 Απριλίου.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο στο Final 4 του Λουτρακίου. Τη φετινή σεζόν οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στο πρωτάθλημα (3-2 το τριφύλλι στο Μετς, 3-0 η ομάδα του Πειραιά στο κλειστό του Ρέντη) και μία στον ημιτελικό του Κυπέλλου, όπου οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-1 σετ με σχετική άνεση.

Το πρόγραμμα των τελικών της Volleyleague γυναικών

Πρώτος τελικός - Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη, 19.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Δεύτερος τελικός - Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Γυμναστήριο Μετς, 17.30: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Τρίτος τελικός - Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη, 19.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Τέταρτος τελικός - Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 (Αν χρειαστεί)

Γυμναστήριο Μετς, 17.30: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Πέμπτος τελικός - Σάββατο 27 Απριλίου 2024 (Αν χρειαστεί)

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη, -: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Είναι η τρίτη διαδοχική χρονιά, που ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός κοντράρονται στους τελικούς της Volleyleague γυναικών. Το 2022 το τριφύλλι έκανε μπρέικ στον πέμπτο τελικό στο κλειστό του Ρέντη και κατέκτησε το πρωτάθλημα με 3-2 νίκες. Τότε, ο Παναθηναϊκός είχε πάρει το νταμπλ.

Την περσινή σεζόν το τριφύλλι είχε πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς κόντρα στην ομάδα του Πειραιά. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στον δεύτερο τελικό στο κλειστό του Ρέντη και κατέκτησε τον τίτλο στο ΟΑΚΑ με 3-0 στη σειρά μπροστά σε 6500 οπαδούς του.