Από τον Άρη στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Γιαννάκης

Από τον Άρη στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Γιαννάκης

Την πρώτη του κίνηση για την επόμενη αγωνιστική έκανε η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ που ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Γιαννάκης θα αναλάβει χρέη τιμ μάνατζερ.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την ανοικοδόμηση της ομάδας βόλεϊ γυναικών της επόμενης σεζόν. Η διοίκηση του δικεφάλου του βορρά ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Γιαννάκης θα αναλάβει χρέη τιμ μάνατζερ.

Ο Γιάννης Γιαννάκης την περασμένη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε ως τιμ μάνατζερ στον Πανιώνιο. Στη συνέχεια, όμως, επέστρεψε στον Άρη μαζί με τον προπονητή Γιάννη Τσαϊρέλη βοηθώντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παραμένει στην κατηγορία ενώ προκρίθηκε και στο Final 4 του Κυπέλλου.

Ο Γιάννης Γιαννάκης συνέδεσε το όνομά του με την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Άρη. Επί των ημερών του, από το 2012 μέχρι το 2023, οι κίτρινες της Θεσσαλονίκης έφτασαν μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος το 2018 (έχασαν τον τίτλο από τον Ολυμπιακό) και ήταν μέσα στις σταθερές δυνάμεις του βόλεϊ γυναικών.

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Γιαννάκη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη Τιμ Μάνατζερ.

Για την έναρξη συνεργασίας με το Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Γιαννάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Κατόπιν επικοινωνίας με τον Διοικητικό Υπεύθυνο του τμήματος, κ. Κωνσταντίνο Αμοιρίδη, τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του, αποδέχτηκα την πρόταση σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο σχετικά με τον σχεδιασμό, θέλοντας να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ αναμένεται να γίνουν σημαντικές αλλαγές. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέλαβε την έκτη θέση στο πρωτάθλημα και αποκλείστηκε σε νοκ άουτ προημιτελικό στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό.