Απρόοπτο στον ΠΑΟΚ λίγο πριν την Μπριζ - Πρόβλημα με Μουργκ

Τόμας Μουργκ

i

©Intime

Απρόοπτο στον ΠΑΟΚ λίγο πριν την Μπριζ - Πρόβλημα με Μουργκ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:19 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:48 - 17.05.2024

Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, λίγο πριν την αναχώρηση για το Βέλγιο για την αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το κρίσιμο παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ για την προημιτελική φάση του Conference League. Ωστόσο, η τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων», λίγο πριν την αναχώρηση για το Βέλγιο, ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο.

Ο Τόμας Μουργκ δεν προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς ταλαιπωρείται από μία ίωση και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Ετσι, ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός μένει εκτός και η κατάστασή του αναμένεται να επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (11/04), με την «ασπρόμαυρη» αποστολή να αναχωρεί το μεσημέρι με πτήση τσάρτερ για την πόλη του Μπριζ.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός κι από το ντέρμπι με την ΑΕΚ είχε μείνει ο Τάισον, καθώς κι αυτός ταλαιπωρήθηκε από ίωση, με τον Βραζιλιάνο να έχει επιστρέψει πλέον και να είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με τους Βέλγους.

O Ντάνιελ Ζίμπερτ, κατηγορίας elite, ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τον πρώτο προημιτελικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο (11/4, 22:00). Βοηθοί του 39χρονου Γερμανού ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Γιαν Ζαιντέλ και Ράφαελ Φόλτιν, με τέταρτο τον Σβεν Γιαμπλόνσκι και στο VAR τον Μάρκο Φριτς και βοηθό τον Σέρεν Στορκς.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, φυσικά και δεν θα είναι μόνος του στο «Γιαν Μπρεϊντέλ». Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έχει πάρει 1.450 εισιτήρια, όμως αναμένεται να έχει πάνω από 2.000 φίλους της ομάδας στις κερκίδες. Μάλιστα υπάρχουν και αυτοί που ταξίδεψαν στο Βέλγιο, έχοντας ως στόχο να βρουν από εκεί ένα εισιτήριο.

Θυμίζουμε ότι οι Βέλγοι έκαναν τη δική τους ανατροπή κόντρα στην Μόλντε, έχοντας ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 2-1. Απέδωσαν εξαιρετικά στον επαναληπτικό απέναντι στους Σουηδούς, επικράτησαν με 3-0 και πήραν το εισιτήριο για τους «8».