Απόστολου Χρήστου: «Χαρούμενος για το μετάλλιο - Ο χρόνος δεν είναι αντιπροσωπευτικός»

Απόστολος Χρήστου

i

© Intime

Απόστολου Χρήστου: «Χαρούμενος για το μετάλλιο - Ο χρόνος δεν είναι αντιπροσωπευτικός»

Sportal newsroom 19:58 - 13.02.2024

Ο Απόστολος Χρήστου δήλωσε χαρούμενος για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά διευκρίνισε ότι ο χρόνος του δεν είναι αντιπροσωπευτικός.

Ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα ύπτιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο Έλληνας αθλητής έκανε μία πολύ καλή κούρσα και τερμάτισε σε 53.36 δευτερόλεπτα ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Ο Απόστολος Χρήστου σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της κούρσας του σημείωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος για το μετάλλιο που κατέκτησε. Ωστόσο σχολίασε ότι ο χρόνος που σημείωσε δεν είναι αντιπροσωπευτικός.

«Είμαι χαρούμενος από το μετάλλιο. Ήταν μια περίεργη κούρσα. Ο χρόνος δεν είναι τόσο ανταγωνιστικός. Πάλευα τόσα χρόνια και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο χρόνος. Είναι μια ολυμπιακή χρονιά και υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες εδώ. Ο χρόνος δεν είναι αντιπροσωπευτικός, αλλά κρατάω το μετάλλιο», δήλωσε αρχικά στη δημόσια τηλεόραση

«Είχαμε στο μυαλό μας, εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά, μια καλή αρχή. Να αρχίσουμε δυναμικά, γιατί γνωρίζουμε ότι είναι πολύ μέσα στις δυνατότητές μας. Θεωρώ ότι θα τα πάμε πάρα πολύ καλά. Έχω ακόμα τα 50μ. και τα 200μ. ύπτιο, καθώς και τη μικτή σκυτάλη. Στόχος είναι τρεις τελικοί και να είμαι ανταγωνιστικός», συμπλήρωσε ο Έλληνας κολυμβητής του Ολυμπιακού.

Ο Απόστολος Χρήστου σχολίασε και τον Βαγγέλη Μακρυγιάννη που κατέλαβε την τέταρτη θέση. «Ο Βαγγέλης ήταν απίστευτος. Παρότι ήρθε πριν από λίγες ημέρες από τις ΗΠΑ και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αν σκεφτούμε ότι για δύο κλάσματα δεν με πέρασε. Ήταν ο πρώτος τελικός του, πολλά συγχαρητήρια».

19:28 - 13.02.2024

Η απίθανη κούρσα του Χρήστου που του έδωσε το χάλκινο μετάλλιο

Δείτε την κούρσα του Απόστολου Χρήστου και του Ευάγγελου Μακρυγιάννη στα 100 μέτρα ύπτιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

«Ήταν πολύ δυνατή αρχή και είμαστε σε καλή κατάσταση. Υπάρχουν ευκαιρίες. Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία. Πρέπει να την αρπάξουμε από τα μαλλιά και να είμαστε έτσι μέχρι το τέλος. Να πάρουμε αυτό που μας αξίζει», σημείωσε ο Απόστολος Χρήστου για την παρουσία της ελληνικής κολύμβησης σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα.