Ο Γιάννης Παρακεντές νέος team manager του Άρη
i

© ΑΣ Άρης

Ο Γιάννης Παρακεντές νέος team manager του Άρη

Ο ερασιτέχνης Άρης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Παρακεντέ στη θέση του team manager.

Ο Γιάννης Παρακεντές είναι ο νέος team manager στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Άρη. Ο Γιάννης Παρακεντές είχε έντονη παρουσία στον ερασιτέχνη Άρη έχοντας διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, και επί σειρά ετών έφορος – μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ γυναικών.

Ο Γιάννης Παρακεντές θα πάρει τη θέση του Κώστα Κουτσοκώστα. Θυμίζουμε ότι ο Άρης ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Ολυμπιακό την έκτη αγωνιστική της Volleyleague γυναικών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στη δέκατη θέση του πρωταθλήματος με 5 βαθμούς σε 6 αγώνες. Την έβδομη αγωνιστική ο Άρης έχει δύσκολη αποστολή αφού αντιμετωπίζει τη Θέτιδα στη Βούλα. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα. 

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν τη συμφωνία με τον Γιάννη Παρακεντέ, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του team manager της ομάδας.

Ο Γιάννης Παρακεντές έχει έντονη παρουσία στον Α.Σ. ΑΡΗΣ, έχοντας διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, και επί σειρά ετών έφορος – μάνατζερ της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ευχαριστούν τον τέως team manager, Κώστα Κουτσοκώστα, για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση του Άρη.