Βασιλική Μιλλούση: Τα γενέθλια,οι φωτογραφίες κι οι ευχές του Λευτέρη Πετρούνια (pic)

Βασιλική Μιλλούση

i

©Screenshot

Βασιλική Μιλλούση: Τα γενέθλια,οι φωτογραφίες κι οι ευχές του Λευτέρη Πετρούνια (pic)

Θάνος Λυμπερόπουλος • 10:33 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Η Βασιλική Μιλλούση είχε τα γενέθλια της (4/5) και μοιράστηκε από τον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες μαζί με την οικογένειά της.

Τα 39 της χρόνια έκλεισε η Βασιλική Μιλλούση, η οποία είχε γενέθλια την Πέμπτη 4 Μαΐου. Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, πέρασε την ξεχωριστή αυτή μέρα μαζί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια και τις δύο κόρες της, Σοφία και Λένια. 

Η αθλήτρια που επέστρεψε πριν δύο μήνες στην ενεργό δράση και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες που την δείχνουν να κρατά μια απίθανη τούρτα και δίπλα την οικογένειά της.

«Birthday girl. Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα μηνύματα και τις ευχές σας, πιάσανε! Είχα μια υπέροχη μέρα δίπλα σε ανθρώπους που αγαπώ!».

Με αφορμή τα γενέθλια της αγαπημένης του, ο Λευτέρης Πετρούνιας, έκανε κι αυτός με την σειρά του μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό, για να ευχηθεί στη σύζυγό του τα καλύτερα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση προπονήθηκαν με τις κόρες τους (vid)
ΣΠΟΡ

12:06 - 24.04.2023

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση προπονήθηκαν με τις κόρες τους (vid)

Η προπόνηση για τον Λευτέρη Πετρούνια και τη γυναίκα του, Βασιλική Μιλλούση, έγινε... οικογενειακή υπόθεση, καθώς οι μικρές κόρες του ζευγαριού πήραν μέρος στις γυμναστικές επιδείξεις.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης ευχήθηκε μέσω μιας ιστορίας στο Instagram κι εξέφρασε την αγάπη του για εκείνη.

«Χρόνια πολλά στο δικό μου και παντοτινό κορίτσι, φίλη, συναθλήτρια, σύζυγο, συνεργάτη και πολλά ακόμα, Σαγαπάμε!!».

Πρόσφατα το ζευγάρι, είχε ταξιδέψει στο Κάιρο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής, όμως δεν κατάφεραν να προκριθούν στο τελικό. Ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής είχε μία πτώση στην έξοδο, την πρώτη στην καριέρα του, η οποία του κόστισε την παρουσία του στον τελικό, ενώ αποκόμισε και έναν τραυματισμό στη μέση.

«Στον προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κάιρο εχθές έχοντας κάνει μια άρτια εκτέλεση είχα μια απρόσμενη πτώση στην έξοδο με αποτέλεσμα να τραυματιστώ ελαφρά στη μέση μου. 

Ήταν η 1η πτώση στην καριέρα μου, ακόμη και εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. Όμως στον αθλητισμό όπως και στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν και επιβάλλεται να κάνεις δύο πράγματα όταν πέφτεις. 

Να αναγνωρίσεις το λάθος σου και να μάθεις από αυτό πρώτα και ύστερα να σηκωθείς και να επιστρέψεις δυνατότερος. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως έχει κλειδώσει η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -πρόκριση για Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτά λοιπόν και προχωράμε μπροστά».