Η Βασιλική Μιλλούση έσπασε (πάλι) τα στερεότυπα: Η τρομερή της ανάρτηση για το «κακό» σώμα!

Η Βασιλική Μιλλούση έσπασε (πάλι) τα στερεότυπα: Η τρομερή της ανάρτηση για το «κακό» σώμα!

Sportal newsroom 22:42 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:56 - 14.07.2023

Με μία ιδιαίτερη ανάρτηση η Βασιλική Μιλλούση έστειλε ένα δυνατό μήνυμα.

Το δικό της μήνυμα για το «κακό» σώμα έστειλε η Βασιλική Μιλλούση. Η Ελληνίδα αθλήτρια της γυμναστικής ανέβασε στο προφίλ της στο instagram δύο εκ διαμέτρου αντίθετες φωτογραφίες.

Στην πρώτη, απεικονίζεται η κοιλιά της Βασιλικής Μιλλούση επίπεδη και με κοιλιακούς. Στη δεύτερη, η αθλήτρια άλλαξε στάση σώματος και η κοιλιά της φαίνεται εντελώς αγύμναστη.

«Δεν υπάρχει κακό σώμα, υπάρχει λάθος φωτογραφία», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση στη λεζάντα. Η αθλήτρια συνόδευσε τις φωτογραφίες με το hashtag «Αγάπα τον εαυτό σου», γραμμένο στα αγγλικά.

Η Βασιλική Μιλλούση είχε τρεις συμμετοχές στους Ολυμπιακούς αγώνες στη ρυθμική γυμναστική. Η Ελληνίδα αθλήτρια έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Η Βασιλική Μιλλούση έσπασε τα στερεότυπα όταν επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τη γέννηση των παιδιών της σε ηλικία 39 ετών. «Ήταν μία τρέλα το να επιστρέψω, αλλά υπήρχε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και το θεώρησα μεγάλο κίνητρο, ως μαμά με δύο παιδιά, να μπορέσω να ξαναμπώ στην ενεργό δράση και να έχω στόχο ακόμα και την Ολυμπιάδα. Ήθελα να περάσω κι ένα δυνατό μήνυμα ότι οι μαμάδες δεν πρέπει να τα παρατάνε», είχε πει σχετικά με την απόφασή της στην εκπομπή Happy Day.

«Να σπάσουμε το στερεότυπο ότι οι μαμάδες δεν μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό. Να σπάσουμε πολλά από αυτά τα στερεότυπα που δεν μας αρέσουν», είχε δηλώσει η Βασιλική Μιλλούση για την επιστροφή της στους αγώνες.