Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Challenge Cup: «Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17:45»
i

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός / © Intime

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Challenge Cup: «Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17:45»

Sportal newsroom 22:04 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:01 - 13.02.2023

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για την είσοδο των φιλάθλων στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Challenge Cup.

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την είσοδο του κόσμου στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup. Το τριφύλλι υποδέχεται τους Πειραιώτες μετά το 3-1 στο πρώτο ματς στο Ρέντη.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φιλάθλους για την είσοδο στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ.

Ζήσης στο Sportal: «Ο σεβασμός που μου έδειξε ο Παναθηναϊκός και ο... Πανταλέων με έφεραν πίσω» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:27 - 13.02.2023

Ζήσης στο Sportal: «Ο σεβασμός που μου έδειξε ο Παναθηναϊκός και ο... Πανταλέων με έφεραν πίσω» (vid)

Ο λίμπερο του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ζήσης μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά την νίκη του «τριφυλλιού» επί του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι για το Challenge Cup και έδωσε υπόσχεση αν οι «πράσινοι» σηκώσουν ευρωπαϊκή κούπα.

Ο Σύλλογος δίνει έναν καθοριστικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, στον επαναληπτικό για την ημιτελική φάση του Challenge Cup και καλεί τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν στο γήπεδο να ακολουθήσουν τις οδηγίες.

Όπως είναι γνωστό δεν εκδόθηκαν εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς και δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας και όσοι διαπιστεύθηκαν για το συγκεκριμένο ματς.

Παρακαλούνται να έχουν άπαντες μαζί τους την τυπωμένη κάρτα διαρκείας (όχι σε κινητά τηλέφωνα ή άλλη μορφή) καθώς δεν θα τους επιτραπεί αλλιώς η είσοδος.

Ξεκαθαρίζεται ότι θα υπάρχει προέλεγχος από την αστυνομία πριν φτάσουν οι φίλαθλοι στις εισόδους και αν έχουν τις κάρτες διαρκείας ή αν δεν είναι διαπιστευμένοι δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος προς τις κερκίδες.

Η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα ξεκινήσει στις 5.45μ.μ. και οι κάτοχοι διαρκείας θα μπουν από την Θύρα 3 ενώ τα VIP διαρκείας και οι διαπιστευμένοι θα μπουν από την Θύρα 6».