Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Sold out χωρίς να βγουν εισιτήρια
i

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός βόλεϊ/ ©Intime

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Sold out χωρίς να βγουν εισιτήρια

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:35 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 08.02.2023

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε πως εξαντλήθηκαν οι θέσεις στον Άγιο Θωμά για την ρεβάνς του «τριφυλλιού» με τον Ολυμπιακό στο Challenge Cup την Τετάρτη (15/2) χωρίς να βγουν σε κυκλοφορία εισιτήρια.

O Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού το βράδυ της Τρίτης (7/2) στο «Μελίνα Μερκούρη» με 3-1 σετ και έκανε άλμα πρόκρισης για τον τελικό του Challenge Cup. Το «τριφύλλι» υποδέχεται τους «ερυθρόλευκους» την Τετάρτη (15/2, 19:00) στον Άγιο Θωμά και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως το ματς είναι ήδη sold out χωρίς να βγουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια. Ο λόγος είναι ότι οι περίπου 950 θέσεις στο γήπεδο έχουν εξαντληθεί από τους κατόχους διαρκείας. 

O Λίμπερμαν Αγκάμεζ στο Sportal: «Στην Ελλάδα πίστευα ότι θα γκρεμιστεί το γήπεδο»
ΒΟΛΕΙ

09:40 - 07.02.2023

O Λίμπερμαν Αγκάμεζ στο Sportal: «Στην Ελλάδα πίστευα ότι θα γκρεμιστεί το γήπεδο»

Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ ανασύρει από τη μνήμη του μέσω του Sportal τους προημιτελικούς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για το CEV Cup του 2009, όπου ήταν πρωταγωνιστής με την ομάδα του τριφυλλιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φιλάθλους σχετικά για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ευχαριστεί τον κόσμο για την τεράστια δίψα που δείχνει και το ενδιαφέρον να παρευρεθεί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Από κει και πέρα τα δεδομένα σχετικά με τη χωρητικότητα για το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι δεν επιτρέπουν την έκδοση εισιτηρίων, καθώς οι κάρτες διαρκείας είναι περίπου 950 και οι υπόλοιπες ελάχιστες θέσεις θα καλυφθούν με προσκλήσεις για χορηγούς και αθλητές. Κατά συνέπεια δικαίωμα εισόδου έχουν όσοι -ες είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας και όσοι-ες θα έχουν πρόσκληση ή θα είναι διαπιστευμένοι-ες για το συγκεκριμένο ματς».