Η φάση για την οποία ζήτησε συγγνώμη ο Θοδωρής Βλάχος (vid)

Η φάση για την οποία ζήτησε συγγνώμη ο Θοδωρής Βλάχος (vid)

Sportal newsroom 14:02 - 29.07.2023

Ο Θοδωρής Βλάχος ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες του και τον κόσμο για ένα «λάθος» στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του τελικού με την Ουγγαρία. Δείτε τη φάση για την οποία μιλούσε ο Έλληνας τεχνικός.

Συγκλόνισε όλη την Ελλάδα ο Θοδωρής Βλάχος. Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών στις δηλώσεις του μετά τον χαμένο τελικό με την Ουγγαρία στα πέναλτι ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι πήρε τάιμ άουτ ενώ η Ελλάδα έβγαινε με καλές προϋποθέσεις στην επίθεση.

«Οφείλω μια συγγνώμη στα παιδιά. Έκανα το λάθος της ζωής μου όταν πήρα τάιμ άουτ και θα μπορούσαμε να ήμασταν ένα γκολ μπροστά. Θα με στοιχειώνει μια ζωή», είπε ο Θοδωρής Βλάχος, που με το ζόρι μπορούσε να μιλήσει από τη συγκίνηση.

«Συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω. Οφείλω μία συγγνώμη στα παιδιά, έκανα το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή μου σε μία φάση η οποία θα έκρινε τον τελικό, που πήρα τάιμ άουτ στο τέλος και ήμασταν δύο-ένας μπροστά για να βάλουμε γκολ. Νομίζω ότι ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου στην πιο σπουδαία στιγμή της Εθνικής ομάδας. Συγγνώμη από τα παιδιά και όλο τον κόσμο. Έχουμε προσδοκίες, ίσως και να το αξίζαμε, χάσαμε μία κλασική ευκαιρία για το χρυσό. Το λάθος με το τάιμ άουτ μάς χάλασε το μομέντουμ, ελπίζω πως θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες αλλά σήμερα ήταν μοναδική. Θέλουμε ο κόσμος να μας αγαπήσει, αν το καταφέραμε είναι σπουδαίο. Όταν θα φτάσουμε στην Ελλάδα θα καταλάβουμε πως κάναμε κάτι σπουδαίο, απλά δεν πετύχαμε το απόλυτο. Δεν ξέρω για πόσο θα μας στοιχειώνει αυτό», σημείωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Έτσι έχασε η Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο - Όλη η διαδικασία των πέναλτι (vid)
ΠΟΛΟ

13:44 - 29.07.2023

Έτσι έχασε η Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο - Όλη η διαδικασία των πέναλτι (vid)

Μετά το 10-10 της κανονικής διάρκειας η Ελλάδα και η Ουγγαρία έλυσαν τις διαφορές τους στη «ρώσικη ρουλέτα». Με πρωταγωνιστή των τερματοφύλακα τους, Βόγκελ οι Ούγγροι κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Δείτε τη φάση για την οποία ζήτησε συγγνώμη ο Θοδωρής Βλάχος.