Αναχωρεί για Βρυξέλλες η Εθνική χάντμπολ ανδρών

Γιώργος Ζαραβίνας

i

© Intime

Αναχωρεί για Βρυξέλλες η Εθνική χάντμπολ ανδρών

Sportal newsroom 22:24 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 22:24 - 06.03.2023

Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (10:45) η Εθνική ομάδα χάντμπολ ανδρών.

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ ανδρών αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (10:45) για τις Βρυξέλλες όπου την Τετάρτη (8/3, 21:10) θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο για την τρίτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στη Χαλκίδα στις 12 Μαρτίου.

Οι δύο αγώνες με τους Βέλγους αποτελούν δύο μεγάλα ραντεβού για την Εθνική μας ομάδα, καθώς μπορούν να κρίνουν την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε το απόγευμα την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους με προπόνηση στο γήπεδο χάντμπολ του ΣΕΦ.

Στην προετοιμασία δεν κατάφεραν να πάρουν μέρος οι τραυματίες Δημήτρης Τζηράς και Πάνος Καραμπουρνιώτης, ο οποίοι τέθηκαν εκτός από τις διπλές αναμετρήσεις.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας επέλεξε για την αποστολή της Εθνικής Ανδρών τους παρακάτω 17 αθλητές: Μπουκοβίνας, Παπαντωνόπουλος, Αραμπατζής, Μπάγιος, Παπαβασίλης, Κωστακίδης, Μυλωνάς, Σάββας, Μπόσκος, Τόσκας, Πασσιάς, Παπάζογλου, Μάλλιος, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Παπαδιονυσίου, Λιάπης.

Πέμπτος όμιλος

Βαθμολογία (σε 2 ματς)

1. Κροατία 4

2. Ελλάδα 2

---------------

3. Ολλανδία 2

---------------

4. Βέλγιο 0

*Στην τελική φάση προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες και οι τέσσερις καλύτεροι 3οι όλων των ομίλων, χωρίς να υπολογίζονται τα αποτελέσματα με τους 4ους.