«Λύγισε» στις δηλώσεις της η Ασημάκη: «Νιώθω ευλογημένη»

«Λύγισε» στις δηλώσεις της η Ασημάκη: «Νιώθω ευλογημένη»

Sportal newsroom 21:44 - 13.01.2024

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, μεγάλη πρωταγωνίστρια του μικρού τελικού κόντρα στην Ιταλία, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της για την πρόκριση της Εθνικής πόλο γυναικών στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Η Εθνική πόλο γυναικών πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Η Ελλάδα νίκησε με 7-6 την Ιταλία στον μικρό τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ανέβηκε στο βάθρο και εξασφάλισε την πρόκρισή της για τη μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην ομάδα του 2008 που έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου και στη νέα γενιά. Η θρυλική φουνταριστή μετά το τέλος του μικρού τελικού με την Ιταλία δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Την είχα δει στο όνειρό μου αυτή τη στιγμή, που όταν έρχεται δεν ξέρεις τι να πεις. Από το 2012 και μετά δεν έχουμε καταφέρει να πάμε την Ελλάδα εκεί που πρέπει. Πήραμε μία πανάξια νίκη κόντρα σε μία καλή ομάδα, όπως η Ιταλία. Νιώθω περήφανη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, αυτής της γενιάς. Ξέρω ότι όσοι έχουν παλέψει και πονέσει γι' αυτή την ομάδα αισθάνονται το ίδιο με μένα. Νιώθω ευλογημένη που είμαι εδώ», σημείωσε η Αλεξάνδρα Ασημάκη με δάκρυα στα μάτια.